Bandai Namco oznámilo Project Cars 2, první trailer

novinka  32
Martin Šmíd, 8. 2. 2017 15:28
Herní vydavatel Bandai Namco dnes oficiálně potvrdilo závodní hru Project Cars 2, na níž pracují opět vývojáři ze Slightly Mad Studios. Fanoušci prvního dílu se mohou těšit na více než 170 vozidel, přes 60 rozmanitých tratí, speciální online šampionát, nové disciplíny jako ice, dirt, snow nebo mud rating, případně na dynamickou změnu denní doby. Níže v novince se podívejte na dnešní oznamující trailer. Project Cars 2 vyjde na podzim pro konzole PlayStation 4 a Xbox One.

Tisková zpráva

V Project CARS 2 se hráči postaví proti obrovskému množství online oponentů, anebo se utkají s umělou inteligencí v té nejkrásnější, nejoriginálnější a technicky nejpokročilejší závodní simulaci na planetě. Závoďte bez hranic.

Následujíc kritiky i hráči oceňovanou a vychvalovanou hru Project CARS — jednu z nejlépe hodnocených závodních her své generace, přinese hra Project Cars 2 spoustu nových herních prvků, stejně jako vylepšenou hratelnost.

Mezi hlavní rysy Project Cars 2 patří:

—KOUZLO JEDINEČNOSTI: Největší počet tratí se širokou nabídkou více než 170 licencovaných vozidel těch nejvíce ikonických značek. Podpora rozlišení 12K a virtuální reality.

—OHEŇ SOUPEŘENÍ: Zcela nový fanoušky vyžádaný online turnajový herní mód, který umožní hráčům vytvořit či se přidat k existující závodní lize, Esport funkce dostupné ihned od data vydání, integrace streamingu a spousta dalšího.

—SÍLA PODMÍNEK: Asfaltové, prašné, blátivé, štěrkové a zašpiněné povrchy využívající technologii, dynamicky denní čas, sezónní změny a mnohem více.

"Jsme nadšeni z významného postupu, kterého jsme dosáhli na poli fyzikálních mechanik u každého z našich více než 170 automobilů. Tento fakt spolu s rozsáhle obohacenou simulací klimatu a počasí na všech více než 60 drahách, a nově simulovanými povrchy (prach, led, sníh a bláto) dělá hru Project Cars 2 tím nejvíce originálním a pokrokovým závodním simulátorem, který byl kdy vytvořen,“ říká Stephen Viljoen, herní ředitel.

Zdroj: Tisková zpráva

Project CARS 2

ps4xone
Bandai Namco, Slightly Mad Studios
Datum vydání hry:
22. 9. 2017
Žánr:
Závodní, Simulátor
KARTA HRY
9/10

Komentáře