Shrnutí dnešní prezentace Indie World Showcase

novinka  9
Martin Šmíd, 14. 4. 2021 18:50
Nintendo si na dnešek připravilo novou prezentaci Direct, která se tentokrát zaměřovala na hry od nezávislých vývojářů. Těm se na konzoli Nintendo Switch daří, takže není divu, že připravují řadu dalších a kolikrát docela zajímavých her. Pokud jste nesledovali zhruba dvacet minut dlouhou prezentaci živě, nyní si ji můžete pustit níže v novince ze záznamu, kam přikládáme i souhrn toho nejzajímavějšího.

Záznam dnešní prezentace Indie World Showcase

Souhrn informací z dnešní prezentace

  • Na Nintendo Switch míří procedurálně generovaná příběhová road-trip hra Road 96, inspirovaná filmy devadesátých let. Za vývojem stojí vývojáři ze studia Digixart (11-11: Memories Retold).
  • Už od 19. května bude dostupná 3D side-scroller hra Aerial Knight's Never Yield pro konzoli Nintendo Switch, která je inspirovaná klasickými nekonečnými běžeckými hrami. Dnes si ji budete moci vyzkoušet díky demoverzi, která se objeví na eShopu.
  • Studio ‎Annapurna Interactive oznámilo hned dvě své nové hry. První third-person adventura Last Stop vyjde v červenci, druhá Hindsight (hra o průzkumu se silným důrazem na příběh o ženě, popisující její život od narození po současnost) během podzimu.
  • Představena skateboardová plošinovka OlliOlli World studia Roll 7, která vyjde pro PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch v zimě.
  • Už dnes vyjdou pro Nintendo Switch hry The Longing a No Game: Wrong Dimension.
  • Nové záběry ze hry Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, což je side-scrolling mlátička pro až čtyři hráče. Hra využívá retro zpracování a design oblíbené předlohy z roku 1987, přičemž na oblíbené želví hrdiny čeká zcela nové dobrodružství, během něhož navštíví řadu rozmanitých míst po celém New-Yorku. S vydáním se počítá na konec roku.
  • Hra Cris Tales inspirovaná JRPGčky vyjde 20. července letošního roku pro PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.
  • Příští rok vyjde pro Nintendo Switch hra GetsuFumaDen: Undying Moon od Konami. Po 1000 let míru se otevřely brány pekla a do světa se začali dostávat zlí duchové. Getsu Fuma se musí stát vůdcem schého klanu a zlikvidovat zlo, které přichází," stojí v oznámení. Jde o 2D side scrolling akční RPG hru, která navazuje na původní hru vydanou v roce 1987 pouze v Japonsku.
  • Oznámena hra Aztech Forgotten Gods, která vyjde letos během podzimu. Pokud hledáte dobrodružství inspirované aztéckou mytologií, jste na správné adrese. V této akční hře budete prozkoumávat různé oblasti pokročilé středoamerické metropole a setkávat se s různými postavami, abyste odhalili starodávné tajemství.
  • Oznámena rychlá roguelite hra Skul: The Hero Slayer, která vyjde v letošním roce. Bude v ní až 90 odlišných hratelných variant postav, kdy každá má vlastní speciální schopnosti.
  • Závěrem bylo představeno v rychlém sestřihu ještě několik dalších nezávislých her, které vyjdou pro konzoli Nintendo Switch. Mezi nimi je art of rally (léto), KeyWe (srpen), Labyrinth City (jaro), Waving Tides (květen), The House Of The Dead: REMAKE Ender Lilies – remake klasické arkádové automatové střílečky z roku 1997 (21. června), Beast of Maravilla Island (červen) a FEZ (dnes).
  • Nintendo si schovalo na úplný závěr oznámení hry Oxenfree 2: Lost Signals, která vyjde ještě letos pro Nintendo Switch. Hra se odehrává pět let po událostech předchůdce, kdy se Riley vrací do svého rodného města Camena, aby prozkoumal záhadné rádiové signály.

Vybrané trailery z her prezentovaných během Indie World Showcase

Zdroj: Tisková zpráva

Nintendo Switch

nsw
Nintendo, Nintendo
Datum vydání hry:
3. 3. 2017
KARTA HRY

Komentáře