Konzolista.cz

Aktualizace PS4 2.04 (18)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
Woodys

Spletl jsem se chyba není CE-30774 ale CE-34788-0

Woodys

Tak jsem inicializoval to šlo v pohodě ale když se mě to dotázalo na patch tak chyba " Cannot find the update file. CE-30774-1

Woodys

Ano to budu dělat taky první Inicializaci a pak ten patch snad to půjde za minutku to mám stažený tak uvidím, nemam dát v nouzovém režimu něco ? Třeba jako tovární nastavení nebo tak ?

smurfik_

Me se snad jeste nestalo ze bych stahl poskozenej soubor ale asi se to stat muze:) Po tom co tu popisujes, bych se spis snazil o: link coz by tvuj problem melo vyresit urcite.

Woodys

Zkusím to teď opět přes tuhle link stránku. Přesně krůček po krůčku, je možné když jsem to dělal předtím že soubor mohl být poškozen, napíšu jak to dopadne, díky moc.

smurfik_
👍1

ten crc soucet je primo v tom linku, je to: c50ad2fe0438e4fabd7ada2cbbc97e56

pomoci nejakeho nastroje na vypocteni md5 link (presne ve windows neporadim) zjisti jaky retezec ti da ten soubor, ktery jsi stahl, pokud bude jiny nez vyse mas poskozeny soubor.

Woodys

Já se do menu nedostanu. Jen nouzový režim nebo když to zapnu normálně tak na mě vyletí hnedka jen "Cancel" a "OK" na to aď tam dám flash disk s patchem.

smurfik_

hmm a v menu nastaveni PS4 mas napsanou jakou verzi systemu?

EDITED: Jeste me napada, jestli ti windows neukrejva pripony, jestli je nazev souboru "PS4UPDATE.PUP"a neni za tim jeste nejaka pripona... pak snad jedine ze by byl soubor poskozenej, predpokladam, ze nekde bude CRC toho PUP souboru k dispozici a muzes zkontrolovat ze jsi stahl presne ta data, ktera jsi chtel.

Woodys

Flashku mám ve formátu FAT32. Velikost písmen je správné. Momentálně jsem zapl LAN kabel a v nouzovém režimu mě to stahuje PATCH 2.04 ale už jsem to zkoušel tak nevím jestli to teď půjde, doufám že ano.Po dostahování patche, jsem musel potvrdit licenční smlouvu.PS4 se restartoval a chce to po mě o5 USB s 2.04 patchem. Do kola... :/

smurfik_

Podle me bude postup uplne stejnej jako pri upgradu HDD (kdyztak vyhledej pruvodce na to). Kazdopadne bych rekl, ze 7. Mas ten soubor v ceste /PS4/UPDATE/ ? Je potreba dodrzet velikost pismen. Nemas flashku ve formatu ntfs? Pouzij fat32.

Woodys

Stáhl jsem jinej patch na Intialise PS4 (Reinstall system software). Ten tedy šel celé se to přeinstalovalo a restartovalo. Po startu mě o5 hodilo chybu že se systém musí aktualizovat že chybí patch 2.04 tak sem ho taktéž stáhnul dal na flashku a vložil to do PS a vyskočilo mě "Cannot find the update file. CE-30774-1 já už si nevím rady :/ Někdo něco neví ?

Woodys

V Safe mode je

1.Restart the PS4

2.Change resolution

3.Update system sowtware

4.restore default settings

5.rebuild database

6.Initialise PS4

7.Initialise PS4 (reinstall system software)

Když dám (7) hodí mě to chybu (Cannot find an update file for version 2.04 or later. You can download the update file from playstation.com SU-30649-2

Woodys

Jdu na to formatoval jsem flashku a hazím na to ten patch. Jenže ten už jsem měl staženej,tuším že jsem to zkoušel ale udělám to znova abych si byl na 100% jist. Mam to zkusit v nouzovým režimu nebo normálně při startu ?

smurfik_

Nize na strance link v sekci "Perform a New Installation of the System Software", link zde: link

Woodys

Nejspíš to bude ono, jelikož mě nefunguje celá konzole. Nevíš kde bych našel ten patch ?

Macek_7
Macek_7 #🍕🎮💪😴♻️
👍1

Woodys jednou jsem mel podobny problem a zjistil jsem nakonec ze je potreba stahnout jiny update nez kterej ps4 chtela resp. vetsi balicek oni to maji nejak rozdeleny na maly update a cely ten OS a ten ma vice jak 220 mb jakmile jsme ho stahl a nainstaloval vse bylo ok. Myslim ze potrebujes to same.

kepkin
kepkin #PLZEŇ

A proc to stahujes pres flesku? Zapoj kabel rovnou to PS4 a dej stahnout. Ono si to samo stahne a nainstaluje :)

Woodys

Zdravím, vezmu to pěkně od začátku aby to bylo co nejvíce konkrétní. V Pátek mě dorazila zásilka která obsahovala PS4,ovladač + hry. Po zapojení HDMI a napajení, jsem se snažil zapnout konzoli. Vyskočila na mě tabulka "Connect a USB storage device that containts an update file for reinstallation for version 2.04 or later.

You can download the update file for reinstallation from playstation.com. . Po té co jsem stáhl patch 2.04 na playstation.com a vložil do složky PS4->UPDATE->PS4UPDATE.PUP, vložil jsem to na flashku a dal aktualizovat. Po té mě to vyhodilo chybu " link l... ". Když zapnu konzoli chvilinku čekám cca 5 min a dám po té aktualizovat hodí mě to chybu "link l... "

V nouzovém režimu mě to flasku načetlo a potvrdil jsem podmínky a dal aktualizovat po aktualizace cca 220 mb z flashky, mě to napsalo že PS4 bude updatovat a že se to teď bude restartovat. Když se to restartovalo byl jsem o5 na začátku, jako by se nic nestalo. Zkoušel jsem také aktualizovat pomocí internetu v nouzovém režimu a nic se taktéž nestalo. Jsem v koncích, nechtěl jsem otravovat ale nevím si rady, většinou si s takovými věcmi poradím sám, děkuji předem.