Ubisoft o dodatečném obsahu, raidech a mikrotransakcích pro Tom Clancy's The Division

novinka  26
Martin Šmíd, 7. 3. 2016 14:22
Za několik hodin už budeme vědět, jak zhruba dopadla akční RPG hra Tom Clancy's The Division. Ubisoft nyní rozeslal novinářům speciální rozhovor režisérem hry Magnusem Jansenem, který se v něm rozpovídal o dodatečném obsahu, raidech a mikrotransakcích. Přečíst si ho můžete níže v novince. Tom Clancy's The Division vychází zítra pro PlayStation 4 a Xbox One s českými titulky.

Plánujete přidávat v DLCčkách i nové zbraně, a jaký to bude mít dopad na vybalancování hry?

Vzrušující nové výzvy jdou ruku v ruce se skvělým novým vybavením, určeným k řešení těchto problémů. Takže ano, budou nové zbraně a výstroj.

Kromě placených DLC balíčků, co mohou hráči očekávat v bezplatných aktualizacích?

Na jaře přidáme několik zajímavých funkcí, aktivit a také obsah pro každého hráče. The Division je obrovská hra, a my se snažíme do ní dát tolik novinek podle zpětné vazby, kolik je to možné, abychom zajistili obsah pro PvE hráče i Dark Zónu. Neustále posloucháme naší komunitu a budeme přinášet nejžádanější funkce, jako je třeba možnost obchodovat s lootem.

Co je to Incursion?

Incursion je end-game činnost pro čtyři hráče. Tyto raidy vyžadují přípravu a koordinaci, protože jsou velmi náročné. První bude k dispozici v bezplatné aktualizaci během dubna. Další jsou ve vývoji, ale je předběžné o nich hovořit.

Nabízí The Divison nějaké mikrotransakce?

Neexistuje žádná měna ve hře za skutečné peníze, která by umožnila nakupovat položky, jakými jsou třeba zbraně, brnění nebo spotřební materiál, který má vliv na statistiky a výkon hráče. The Division není hra, v níž si mohou hráči zaplatit výhru.


První rozšíření Underground se odehrává pod New Yorkem, co se tam nachází?

Podzemí New Yorku je jedna velká legenda, a jde o obrovské bludiště. V The Division různé frakce pronikly do útrob města a hrozí rozbitím karantény a plánují další kolaps tím, že rozvrátí důležité energie, znečistí vodu a tak dále. Jako agent Divize se musíte vydat do tmy, lokalizovat nepřátelské frakce, a zabránit jim v dalším ničení města.

Podzemí se pravděpodobně bude odehrávat na stanicích metra a tak dále, takže do těchto lokací bude na začátku omezený přístup?

Jsou některé úžasné kanalizační a podzemní části, které jsou dostupné už na startu, ať už v klasické části, tak v Dark Zóně. Rozšíření vše ale posune na zcela novou úroveň.

V prvních ukázkách bylo možné vidět Brooklyn. Dá se očekávat, že se dostane do hry formou DLCčka?

Máme několik skvělých věcí a různá překvapení, na jejichž odhalení si musejí hráči pár hodin počkat.

Chtěl byste ještě něco říci k dodatečnému obsahu?

Rozhodli jsme se být ambiciózní a přinášet v DLCčkách inovace. Jádrem každého rozšíření bude zcela něco nového, nechceme jen stavět na něčem, co je k dispozici na startu.

Zdroj: Tisková zpráva

Tom Clancy's The Division

ps4xone
Ubisoft, Massive Entertainment
Datum vydání hry:
8. 3. 2016
Žánr:
Střílečka, RPG, Strategie, Taktická, Adventura
KARTA HRY
9/10

Komentáře