Známe rozpočty her The Medium a Observer: System Redux

novinka  4
Martin Šmíd, 21. 7. 2020 13:10
Studio Bloober Team si v posledních letech udělalo mezi hráči dobré jméno slušnými hororovými hrami jako Layers of Fear, Blair Witch a Observer. V současnosti vývojáři z tohoto polského studia pracují jednak na remasteru Observer: System Redux a také zcela nové hře hororové hře The Medium. Dnes jsme se díky rozhovoru pro polský web businessinsider.com.pl dozvěděli, jaké mají tyto dvě hry rozpočty. Remaster Observer: System Redux moc drahý není a jeho rozpočet je jen něco málo přes 2 miliony euro. To The Medium je dle vývojářů doposud nejambicióznější hrou studia, na níž spolupracují i s uznávanou společností Platige Image, která se specializuje hlavně na vizuální efekty pro seriály a filmy. The Medium má proto rozpočet něco málo přes 7 milionů euro. V rozhovoru padlo, že se vývojáři snaží, aby The Medium byla jedna z nejžhavějších her konce letošního roku. Jestli se jim to povede, se teprve uvidí.

Hra Observer: System Redux vyjde koncem letošního roku pro konzole nové generace PlayStation 5 a Xbox Series X. vývojáři slibují nejen značně vylepšenou vizuální stránku, ale také krátké nahrávací časy, upravenou hratelnost i nový obsah.

Hra The Medium by měla podle posledních informací vyjít koncem letošního roku pro PC a konzoli Xbox Series X. Následně se zřejmě dostane i na PlayStation 5.

Zdroj: wccftech.com

Observer: System Redux

ps5xsx
Bloober Team, Bloober Team
Datum vydání hry:
10. 11. 2020
Žánr:
Adventura, Indie
KARTA HRY

Komentáře