Záznam dnešní prezentace Indie World Showcase zaměřující se na menší nezávislé hry

novinka  2
Martin Šmíd, 11. 5. 2022 16:31
Nintendo si na dnešní odpoledne přichystalo speciální prezentaci Indie World Showcase, a jak už název napovídá, zaměřilo se během ní na menší nezávislé hry, které jsou v přípravě pro konzoli Nintendo Switch. Prezentace měla zhruba 25 minut, přičemž níže v novince se můžete podívat na menší shrnutí a samozřejmě její záznam.

Shrnutí dnešní prezentace

  • Hned na začátku byl představen simulátor života Ooblets, který vyjde během léta pro Nintendo Switch. V této hře je možné spravovat svoji farmu, pěstovat různé rostliny, sbírat podivné tvory a vůbec prozkoumávat záhadnou zemi.  Hack and Slash hra Batora: Lost Haven vyjde během podzimu pro Nintendo Switch. Hra Batora: Lost Haven je založena na duální realitě mezi myslí a tělem, přičemž vyzívá hráče zcela novou herní mechanikou, aby našel dokonalou rovnováhu. Batora: Lost Haven nepředstavuje cestu hrdiny, která je černá nebo bílá, případně dobrá nebo zlá. Každé rozhodnutí, které Avril učiní, je nesmírně důležité a může ovlivnit život postav, které během svého putování potká, případně to, jak vypadají jednotlivá místa, která navštíví,“ stojí v oznámení vývojářů.
  • Puzzle plošinovka ElecHead vyjde během podzimu pro Nintendo Switch.
  • Hudební dungeon crawler Soundfall vyjde už dnes pro konzoli Nintendo Switch.
  • Oznámena taktická roguelite hra Wildfrost pro Nintendo Switch. Vyjde během podzimu. Oznámena hra TABS (Totally Accurate Battle Simulator) pro Nintendo Switch, vyjde během léta.
  • Oznámena noir punk akční adventura Gunbrella pro konzoli Nintendo Switch, kterou vydá Devolver Digital během příštího roku pro Switch a PC.
  • Hra We Are OFK oznámena pro Nintendo Switch. „We Are OFK je interaktivní seriál o hádkách nad texty písní, posílání emotivních textovek, snaze zaplatit nájem v Los Angeles a přehrávání interaktivních hudebních videoklipů. Indie-popová skupina OFK přichází s příběhem o tom, jak se čtyři kamarádky daly dohromady s vidinou vydání debutového EP, aniž by musely z frustrace házet telefony o zeď. Itsumi Saito se právě přestěhovala do centra, rozešla se svou dlouholetou přítelkyní a začala snít o tom, že se prosadí v hudebním průmyslu. Jenže když musíš skloubit tréninky, přátele, náročné dojíždění a práci na plný úvazek... Prosadit se na tvrdé hudební scéně v Los Angeles prostě pro Itsu není nic snadného. Když se jí podaří dostat se na hollywoodský večírek a spřátelit se s vycházející hvězdou hudební produkce, vidí šanci, jak si své sny trochu přiblížit,“ stojí v popisku hry.
  • Hra SILT vyjde pro Nintendo Switch už příští měsíc.
  • Už dnes vyjde pro Nintendo Switch hra Mini Motorways, v níž je nutné budovat síť silnic pro neustále se rozrůstající město.  
  • Hra Cult Of The Lamb oznámena pro Nintendo Switch
  • Oznámena 3D dobrodružná plošinovka se soulike prvky Another Crab's Treasure od studia Aggro Crab, která vyjde v příštím roce. 

Zdroj: Tisková zpráva

Nintendo Switch

nsw
Nintendo, Nintendo
Datum vydání hry:
3. 3. 2017
KARTA HRY

Komentáře