Záběry z připravované hry Battletoads

novinka  7
Martin Šmíd, 21. 8. 2019 11:11
Microsoft letos během E3 konečně ukázal první záběry z připravovaného nového dílu série Battletoads, která vznikla v roce 1991 ve studiu Rare. V novém dílu se vrátí oblíbení hrdinové, a ačkoliv vývojáři z DLaLa Studios chtějí být věrní originálu, kromě moderního grafického kabátku připravují i řadu nových herních mechanik. Dnes tu máme z Gamescomu hned 9 minut dlouhé gameplay video s novými záběry. Naleznete ho níže v novince. Datum vydání pro Battletoads zatím nebylo stanoveno. Hra je ve vývoji pro Xbox One a PC.

Oficiální popisek hry

Čekání skončilo! Rash, Zitz a Pimple se konečně vrací, aby si probojovali cestu ve zcela nové, akcí nabité dobrodružné hře plné organizovaného chaosu – společné hraní na jedné konzoli už nebude nikdy jako dřív.

Jeden až tři hráči převezmou kontrolu nad bojovými ropuchami Battletoads s cílem probít se divokými a nepředvídatelnými úrovněmi, ve kterých platí jen jedno pravidlo: očekávejte nečekané. Týmová práce je efektivní při hraní s možností kdykoli se zapojit nebo skončit, plném útočného boje, který si vychutná každý, ale mistrovsky ho zvládá jen skutečná žába.

Battletoads jsou zpět v jedinečném ručně animovaném komiksovém stylu s nezapomenutelnými postavami a prostředími, připravené na vzrušující cestu vesmírem, kterou si užijete sami i se spoluhráči. 

Zdroj: Gamersyde

Battletoads (2020)

xone
Xbox Game Studios, Dlala Studios
Datum vydání hry:
20. 8. 2020
KARTA HRY
7/10

Komentáře