Xbox Series X vyjde letos v listopadu

novinka  63
Martin Šmíd, 11. 8. 2020 22:50
Ačkoliv dnes Microsoft oznámil, že odkládá svoji akční hru Halo Infinite, která se měla stát hlavním tahákem konzole Xbox Series X, tak na startu samotné konzole se nic nemění. Navíc bylo upřesněno, že se jí dočkáme letos v listopadu, přesné datum bude teprve stanoveno. Každopádně Microsoft plánuje, že do konce roku se pro jeho novou konzoli objeví více než 100 optimalizovaných her, které budou těžit z jejich výhod.

Více než 50 cross-gen her vyjde tento rok optimalizovaných pro Xbox Series X, zahrnující Assassin’s Creed Valhalla, DIRT 5, Gears Tactics, Yakuza: Like a Dragon a Watch Dogs: Legion. Se Smart Delivery bude postačovat koupit vybrané hry jen jednou a půjdou na obou konzolích Xbox One i Xbox Series X.

Nové hry vytvořené od základu pro Xbox Series X a vyjdou zároveň v Game Passu, zahrnou třeba The Medium, Scorn, Tetris Effect: Connected a další.

Více než 40 oblíbených her bude optimalizováno pro Xbox Series X, mezi nimiž bude třeba Destiny 2, Forza Horizon 4, Gears 5, Ori and the Will of the Wisps, Madden NFL 21 a další.

Hrajte tisíce her napříč generacemi – „Hraní oblíbených her napříč čtyřmi generacemi bylo pro nás velmi důležité od samotného začátku, Tento závazek znamená, že budete mít přístup k tisícům her napříč generacemi Xbox, Xbox 360, Xbox One a Xbox Series X,“ stojí v oznámení s tím, že tyto hry budou do budoucna dále vylepšovány díky rozlišení 4K nebo podpoře HDR, lepšímu vyhlazování, dvojnásobnému frameratu a tak dále. 

Zdroj: Tisková zpráva

Xbox Series X

xsx
Microsoft, Microsoft
KARTA HRY

Komentáře