Vývojáři Gran Turismo 7 reagují na kritiku, už začátkem dubna přijdou první změny

novinka  59
Martin Šmíd, 25. 3. 2022 10:48
Minulý týden vyšel do Gran Turismo 7 větší update, který značně překopal ekonomiku. Závody začaly méně odměňovat, takže vydělat na auta či jejich vylepšení je nyní značně zdlouhavé. Hráči hned začali vývojáře obviňovat, že je tlačí do mikrotransakcí, na které jsme si i my stěžovali v recenzi. Vývojáři z Polyphony Digital nyní na kritiku zareagovali a slíbili, že už brzy přijde první změny. „Děkujeme za vaší zpětnou vazbu ke hře Gran Turismo, nebude opomenuta. Chtěli bychom se omluvit za frustraci a zmatek, který přinesl update v minulém týdnu, jenž vedl k výpadku serverů a také k úpravám ekonomiky, které byly provedeny bez vysvětlení. Víme, že to není zážitek z Gran Turismo, který očekáváte, a proto všem hráčům dáme jako odškodnění 1 milion kr. Brzy se objeví na vašich účtech,“ píší vývojáři. Ti zároveň nastínili, co hráče čeká:

Změny v updatu, který je plánovaný na začátek dubna

  • Zvýší se odměny v druhé polovině World Circuits, přibližně o 100%. 
  • Velké odměny za získání všech Circuit Experience s všemi zlatými/bronzovými výsledky
  • Zvýšení odměn v online závodech
  • Přibude osm nových Endurance závodů do Misí, budou mít velké odměny
  • Navýšení kreditů v peněžence z 20M Cr. na 100M Cr.
  • Navýšení legendárních a ojetých vozidel v obchodech

Během dubna plánují vývojáři vydat ještě několik dalších bezplatných updatů, které přidají nová vozidla a nové layouty tratí. Přesnější informace se dozvíme později. 

Vývojáři pracují na dalších vylepšeních

  • Nové World Circuit eventy
  • Další Endurance závody, včetně těch 24 hodinových
  • Přidání časovek do Onlinu
  • Nová vozidla a tratě
  • Možnost prodávat vozidla

Dnes vyšel update 1.09, který přinesl následující opravy a změny

1. Daytona International Speedway

 – Byla opravena chyba, kdy náhlé zatočení u vjezdu do boxů na traťovém okruhu a trojoválu způsobilo přeskočení sekvence zastávek v boxech a vůz se rozjel rovnou k výjezdu.

2. Sport & Lobby

 – Byl opraven vzácně se vyskytující problém, při kterém docházelo k chybě aplikace v online závodě nebo v lobby při vstupu do závodu.

3. Má stránka

 – Opravena chyba, kvůli které se správně nezobrazovaly hodnoty statistik „Bezchybné závody“, „Nejrychlejší kola“, „Pole position“ a „Vítězství“ v sekci "Sport" v sekci Profil;

 – Opravena chyba, kdy se hodnota statistiky „Závody“ v sekci „Sport“ v sekci Profil zobrazovala jako dvojnásobek správné hodnoty.

4. Jiné

 – Opraven vzácně se vyskytující problém, při kterém se postup ve hře resetoval, pokud byla hra spuštěna s nestabilním síťovým připojením.

Zdroj: Tisková zpráva

Gran Turismo 7

ps4ps5
Sony Interactive Entertainment, Polyphony Digital
Datum vydání hry:
4. 3. 2022
Žánr:
Závodní, Simulátor, Sport
KARTA HRY
9/10

Komentáře