Vyšel konzolový Titan Quest, launch trailer

novinka  18
Martin Šmíd, 21. 3. 2018 10:05
Koncem minulého roku herní vydavatel THQ Nordic oznámil vydání úspěšného akčního RPGčka Titan Quest i pro konzole. Tento týden se hra objevila i s velkým rozšířením Titan Quest: Immortal Throne pro konzole PlayStation 4 a Xbox One. Později v letošním roce pak vyjde ještě pro konzoli Nintendo Switch, ale tato verze zatím nemá stanovený termín vydání. Dnes tu máme od vývojářů launch trailer, na který se můžete podívat níže v novince, kde přikládáme i oficiální popisek hry.

Od spolutvůrce série Age of Empires Briana Sullivana a autora Statečného srdce Randalla Wallace přichází inovativní akční hra na hrdiny zasazená do starověkého Řecka, Egypta a Asie. Titáni utekli z věčného vězení a pustoší zemi. Bohové hledají hrdinu, který dokáže zvrátit průběh tohtoo epického souboje, který rozhodne o osudu bohů i lidí. Troufnete si na tento úkol?
 
U příležitosti 10 výročí se Titan Quest pochlubí novým leskem. Tato Anniversary Edition v jedné hře snoubí Titan Quest i Titan Quest Immortal Throne a dočkala se zevrubného přepracování, které nabízí dokonalý zážitek fanouškům ARPG.

  • Prozkoumejte starověký svět – Odhalte záhadná tajemství na své výpravě do legendárních míst
  • Čelte legendárním příšerám – Bojujte s mýtickými šelmami v příběhové kampani, která rozhodne o osudu veškerého bytí
  • Vysoce upravitelné postavy – Vybudujte si a upravte postavy díky 28 třídám a více než 1000 jedinečných a legendárních předmětů a vytvořte dokonalého šampiona
  • Online hratelnost pro více hráčů – Vyzvěte ostatní a užijte si příběh v dynamické kooperaci online pro 2–6 hráčů
  • Ovládání a rozhraní na konzolích – Na míru šité rozhraní a ovládání pro dokonalý zážitek ARPG na ovladači
  • Remasterovaná grafika – Kompletně přepracované textury, které nabídnou moderní zážitek s klasikou Titan Quest

Zdroj: Tisková zpráva

Titan Quest

ps4xonensw
THQ Nordic, THQ Nordic
Datum vydání hry:
20. 3. 2018
Žánr:
RPG, Hack and slash/Beat 'em up
KARTA HRY

Komentáře