(Vyhodnocení) Soutěž o tři čtvrtiny hry Uncharted 2: Among Thieves (Speciální edice)

novinka  81
Petr Strecker, 4. 10. 2010 19:59
Vzpomínáte si na launch PS3 exkluzivity Uncharted 2? Jak davy běsnily, aby si hru mohly osahat? A vzpomínáte si na situaci, která nastala několik týdnů poté a vypadala... téměř stejně? Uživatel Tactical_Nuker dává možnost místním čtenářům vyhrát speciální edici hry, v kovové krabičce a s dvěma pohlednicemi uvnitř. Kupón na zlaté zbraně už byl bohužel použit, takže s nimi nepočítejte. Vzhledem k tomu, že se jedná o opravdu hodnotnou výhru, následující soutěž bude brána jako aukce. Polovina bodů, které je schopen vítěz obětovat za výhru, připadne našemu hostiteli. A pravidla? Jasná - kdo nabídne největší počet bodů, vyhrává. Soutěž bude ovšem probíhat v anonymitě, tudíž vaše návrhy (maximálně 1 za hodinu), posílejte do PM uživateli Maggot. Kdo se bude v pondělí ve 20:00 pyšnit největší nabídkou, hru vyhrává a osobně mu ji zašle Tactical_Nuker.

Takže shrnutí - aukce - největší nabídka vyhrává - nabídky odesílat maximálně 1 za hodinu uživateli Maggot skrze PM (soukromá zpráva).

UPDATE:

Zazvonil zvonec a pohádky je konec. Několik TOP výsledků se nám tu opravdu sešlo, ale všechny byly přelámány dnešní nabídkou uživatele Geobba, který nabídl enormních 27 388 bodů, tedy celé své dědictví. Tímto mu gratulujeme k vítězství a žádáme jej, aby poslal hostiteli svou adresu. Jako bonus přiložil uživatel Sheva účet s volným slotem, pro DLC balíček právě pro Uncharted 2: Among Thieves. Pak že Ježíšek neexistuje. Děkujeme ostatním za účast a brzy se uvidíme u další soutěže.
Zdroj: Tactical_Nuker

Uncharted 2: Among Thieves

ps3
Naughty Dog, Sony
Datum vydání hry:
14. 10. 2009
Žánr:
Střílečka, Plošinovka, Adventura
KARTA HRY
10/10

Komentáře