Vychází závodní hra WRC 10, podívejte se na launch trailer

novinka  30
Martin Šmíd, 2. 9. 2021 12:41
Bez nějakého většího humbuku je od dnešního dne v prodeji závodní hra WRC 10, za níž stojí studio KT Racing a herní vydavatel Nacon. Vývojáři z francouzského studia chtějí navázat na úspěch předchozího ročníku, přičemž do jubilejní edice přidávají i řadu zajímavých novinek, vylepšení a nových funkcí. „Díky WRC 10 si připomenete ty nejnapínavější okamžiky šampionátu od roku 1973 až po současnost,“ stojí v oznámení. Níže v novince se můžete podívat na dnešní launch trailer, přikládáme i popisek hry z oficiální tiskové zprávy.

Informace z tiskové zprávy

50 let závodění

V rámci oslav 50 let soutěže představuje WRC 10 jedinečnou jubilejní edici, která překypuje novými funkcemi a napínavými závody. Retrospektivní režim nabízí hráčům šanci připomenout si 19 soutěží, které utvářely historii šampionátu. Tyto náročné speciální etapy prověří závodní schopnosti hráčů pomocí náročných podmínek specifických pro danou éru. Závoďte na šesti historických rallye včetně legendární Acropolis Rally (Řecko) a Rallye Sanremo (Itálie) s více než 20 nejslavnějšími vozy z WRC: Alpine, Audi, Lancia, Subaru, Ford, Mitsubishi, Toyota… Hra WRC 10 přinese ještě víc obsahu než kdy dřív, takže fanoušci si její hold 50 letům závodění jistě zamilují.

Ještě podmanivější

Fyzika, kterou chválili recenzenti i závodníci ve hře WRC 9, byla vylepšena, aby hráčům nabídla ještě realističtější zážitek. Speciální pozornosti se dostalo kontrole aerodynamických sil, turbo systému a brzd, a to na všech površích, takže WRC 10 replikuje nesmírně přesné a intenzivní pocity z jízdy. Imerze byla rovněž zvýšena díky zcela přepracovanému designu zvuku pro tuto novou edici. Užijte si závodění, jako byste závodili přímo vy!

Vytvořte si vlastní tým

Nesmírně populární režim kariéry byl rovněž vylepšen o nový editor kombinéz a možnost založit si vlastní tým. Nyní můžete použít vlastní barvy na turnajová auta a rozšířit tak 52 oficiálních týmů sezóny 2021. Zdolejte výzvu s vlastním týmem!

Díky více než 22 soutěžím vzdává WRC 10 hold kariéře celé řadě hvězdných závodníků, mezi které se řadí Sébastien Loeb, Sébastien Ogier, Carlos Sainz, Peter Solberg, Tommi Mäkinen, Colin McRae, Ari Vatanen, Marcus Grönholm, Walter Röhrl... a spousta dalších!

Přední terénní závodní simulátor WRC 10 opět přichází s novým pojetím sebe sama! Zakončete sezónu 2021 na vrcholu stupínku a připomeňte si ty nejnapínavější okamžiky za volantem ikonických aut, kde můžete oslavit 50 let této soutěže.

  • 6 historických rallye včetně Acropolis, San Remo, Německa, Argentiny…

  • Přes 20 legendárních aut, např. Alpine, Audi, Lancia, Subaru, Ford, Mitsubishi, Toyota…

  • 4 zcela nové rallye: Estonsko, Chorvatsko, Belgie a Španělsko

  • 52 oficiálních týmů sezóny 2021 (WRC, WRC2, WRC3, Junior WRC)

Každý hráč, který si předobjedná WRC 10, bude mít přístup k dodatečné historické soutěži Rally Sanremo: slavný Colin McRae řídí Subaru Impreza WRC v roce 1997!

Zdroj: Tisková zpráva

WRC 10

ps4ps5xsxxox
Nacon, Kylotonn, KT Racing
Datum vydání hry:
2. 9. 2021
Žánr:
Závodní, Simulátor, Sport
KARTA HRY
8/10

Komentáře