Vychází rozšíření Na kameni kámen pro akční hru Mafia 3

novinka  14
Martin Šmíd, 30. 5. 2017 22:27
Pokud ještě hrajete akční hru Mafia 3, můžete si od dnešního dne stáhnout rozšíření Na kameni kámen, které přináší akční příběh, nová prostředí, zbraně, kostýmy a mnoho dalšího. "Celé DLC se točí kolem Donovana, a to nejen z hlediska příběhu, ale i samotné akce. Bude totiž bojovat po vašem boku. Společně pak v New Bordeaux odhalíte nebezpečný plán a pustíte se do pronásledování skrz celé město až na nový ostrov, který skrývá dlouho utajované skutečnosti," stojí v popisu. Níže v novince se můžete podívat na dnešní launch trailer i podrobnější popis, co rozšíření nabízí.

Jaké novinky rozšíření „Na kameni kámen“ přináší?

  • Strhující nový příběh, ve kterém se postavíte staronovému nepříteli. Pusťte se s Donovanem po stopách Connora Aldridge a jeho armády žoldáků, kteří se snaží lokalizovat sestřelené letadlo s nebezpečným nákladem.
  • Skočte do akce bok po boku s oblíbeným Johnem Donovanem. Donovan konečně opouští svůj motelový pokoj a vrhá se s Lincolnem do akce! Jako správný parťák si samozřejmě nebude moct odpustit spoustu sarkastických hlášek, což znamená, že se můžeme těšit na řadu dalších nezapomenutelných okamžiků, které nám znovu osvětlí, jak silné pouto mezi nimi vzniklo během jejich společné služby ve Vietnamu.
  • Nová prostředí čekající na prozkoumání. Chystáme se opustit New Bordeaux a vydat se do zbrusu nového prostředí ostrova s neprostupnou džunglí, což je něco, co jsme zatím ve hře Mafia III neviděli. Kromě prohledávání ostrova a pátrání po sestřeleném vojenském letadle s nebezpečným nákladem se při sledování Aldridgeových stop vydáme i do řady dosud neviděných oblastí New Bordeaux.
  • Mise s lovem odměn. Po dokončení příběhu rozšíření „Na kameni kámen“ se pustíte do spolupráce s novým spojencem Robertem Marshallem a vydáte se po stopách klíčových cílů, jež v New Bordeaux rozviřují nepředvídatelné problémy.
  • Nové nástroje, se kterými si můžete pohrát. Lincoln a Donovan jdou proti velmi dobře vybavené armádě žoldáků, takže bezesporu budou potřebovat pár nových zbraní.
    • Zbraně: Naskočte do vozidla vybaveného zbraňovou věží a kropte své nepřátele hlava nehlava, případně přitvrďte muziku pomocí vylepšeného granátometu a RPG.
    • Odstřelovací služba: Spolehnout se můžete i na Marshallovu odstřelovací službu, s jejíž pomocí bleskurychle označíte a zlikvidujete otravné nepřátele.
    • Kostýmy: Závažná situace si může vyžadovat například kamufláž do džungle, zatímco na ostrovní pláži a přilehlých barech se můžete procházet jako král večírků.
    • Nová flotila vozidel: Po splnění příběhových misí se Lincolnova flotila rozroste o těžkotonážní Griffin Borneo Sport. Za splnění všech misí lovu odměn pak získáte sporťák De’Leo Stiletto, stejně jako několik nových obtisků, kterými své vozy upravíte k obrazu svému

Zdroj: Tisková zpráva

Mafia 3

ps4xone
2K Games, Hangar 13
Datum vydání hry:
7. 10. 2016
KARTA HRY
6/10

Komentáře