Vychází příběhové rozšíření Wrath of the Druids pro Assassin’s Creed Valhalla

novinka  7
Martin Šmíd, 11. 5. 2021 22:30
Pokud jste si oblíbili povedenou akční hru Assassin’s Creed Valhalla od Ubisoftu, už tento týden se můžete do ní vrátit díky velkému příběhovému rozšíření Wrath of the Druids. Rozšíření se odehrává v Irsku, přičemž se točí kolem tajemství druidského kultu Childer of Danu. Dnes na rozšíření Ubisoft láká jednak pěkným launch trailerem, ale také hned dvěma hodinami z hraní. Na videa se můžete podívat níže v novince.

Informace z tiskové zprávy 

Příběh začíná ve chvíli, kdy si Eivora vyžádá jeho dlouho ztracený bratranec Barid, toho času žijící v Irsku. Následně si je oba povolá nejvyšší irský král Flann Sinna, a tak se oba vydávají na nebezpečné dobrodružství s cílem spojit válčící strany. Na jednu stranu pozoruhodné, ale na tu druhou velmi zrádné keltské Irsko je zcela novou oblastí, ve které najdete tři provincie a město Dublin. To vše je nachystané na vaše objevování. Rozšíření rovněž nabízí i známé a historické pamětihodnosti jako Obrův chodník, kopec Tara, Black Pig’s Dyke, stolovou horu Ben Bulben a mnohé další.

DLC Wrath of the Druids, jenž bylo vyvíjeno ve studiu Ubisoft Bordeaux, nabízí nové herní funkce a obsah pro hru Assassin’s Valhalla:

  • Plňte královské rozkazy přímo od galského krále a získávejte zdroje
  • Získávejte a vládněte irským pevnostem, formujte spojenectví, kontrolujte obchodní cesty a udělejte z Dublinu centrum veškerého obchodu
  • Vyměňujte vzácné zdroje se zámořskými národy a učiňte irské hlavní město prospívající metropolí
  • Ovládněte boj se zcela novou zbraní – srpem. Tato rychlá a smrtelná čepel může být i dvouruční zbraní
  • Využijte nových schopností jako Viking Salute, Smoke Bomb Arrow, Irish Hound Summoning a Sickle Combo
  • Bojujte a porazte nové silné nepřátele včetně Children of Danu (záhadný kult druidů), Dregrů (skupina Irů) i nové mytické příšery
  • Objevujte nové možnosti vybavení a zbraní, a upravujte vlastní loď, Eivorova koně, havrana, tetování, vlasy i to, jak vypadá vaše vesnice.

Launch trailer

Dvě hodiny z hraní

Zdroj: Tisková zpráva

Assassin’s Creed Valhalla

ps4xoneps5xsx
Ubisoft, Ubisoft Montreal
Datum vydání hry:
10. 11. 2020
KARTA HRY
8/10

Komentáře