V Destiny: Rise of Iron nalezen nový úkol na exotickou pulzní pušku - postup SPOILER

novinka  47
Martin Šmíd, 28. 9. 2016 20:22
Od spuštění nového raidu v Destiny: Rise of Iron se mnozí hráči ptali, k čemu slouží monitory, které lze během průchodu najít na tajných místech. Odpověď na tuto otázku jsme zjistili dnes. Hádanka se podařila vyřešit prvnímu fireteamu, který se s řešením následně pochlubil na redditu a dalších Destiny fórech, přičemž výsledkem je úkol na silnou exotickou pulzní pušku Outbreak Prime, která má patřit hlavně v PvE mezi nejsilnější zbraně. Pokud stále nevíte, jak ji získat, náš návod by vám měl pomoci.

1) Běžte do raidu a zapněte postupně 5 skrytých televizí na různých místech, viz videa níže.

Monitorů je pět, čtyři jdou jednoduše najít, na čtvrtý je nutné vyřešit celkem zapeklitou hádanku, u níž je nutná komunikace mezi všemi členy týmu, a hlavně rychlé převádění čísel na monitorech do souřadnice v místnosti s krystalem, v níž musí čtyři členové týmu skákat na kanystry.

- Když spustíte v místnosti se servery na levé straně a pravé straně monitor, budou vám ukazovat čísla, která následně postupně převádíte na pozice v místnosti s krystalem uprostřed.
- Monitory stačí zmáčknout jednou, následně vám postupně ukážou pozice, pokud sekvenci zkazíte, naskočí na monitoru znovu možnost ho zapnout.
- Zapeklitost hádanky je v tom, že je pokaždé jiná, generuje se z několika desítek možností, takže nikdy není stejná.
- Skákat musíte na kanystry rychle, přičemž pokud skočíte na správný, začne po několika vteřinách svítit.
- Když rozsvítíte čtyři kanystry, krystal uprostřed místnosti se odemkne a budete moci aktivovat čtvrtý monitor, navíc dostanete z bedny u něj speciální emblém.


Pátý monitor se aktivuje po zabití finálního bosse, čímž si zpřístupníte chodbu ke speciální truhle, v níž si vyzvednete speciální součástku.


2) Shiro-4 vám v novém sociálním prostředí zadá úkol na Outbreak Prime

3) Ve fireteamu, který obsahuje Warlocka, Huntera a Titána musíte dohrát Nightfall, tři public eventy na Plaguelands, 3 Crucible zápasy/Heroic Strike mise a zabít 50 nepřátel s pulzní puškou
4) Na sociálním prostoru se s fireteamem sesynchronizujte SIVA Engine, viz řešení níže
Warlock - 31313; Hunter - 23223; Titan – 32323
5) Seberte součástky z Fallen protivníků na Plaguelands, dohrajte tři Archon's Forge arény a projděte Strike misi Destroy Sepiks Perfected
6) Znovu si na sociálním prostoru sesynchronizujte SIVA Engine
Warlock - 13334; Hunter - 24414; Titan - 42123

7) Nyní musíte jít znovu do raidu v 6 hráčích a zabít 3 bosse. Stačí si udělat save u prvního a toho třikrát porazit, nemusíte zabíjet i finálního, pokud by vám dělal nějaký velký problém. Pokud s ním ale nemáte problém, stačí raid jednou klasicky dohrát.

8) Poslední sesynchronizování ve fireteamu s Titánem, Hunterem a Warlockem. Nyní ale máte sekvenci zcela náhodnout, proto k výpočtu použijte speciální kalkulačku

9) Shiro-4 vám dá
Outbreak Prime



Zdroj: Konzolista.cz

Destiny Expansion: Rise of Iron

ps4xone
Activision, Bungie
Datum vydání hry:
20. 9. 2016
KARTA HRY
8/10

Komentáře