UbiSoft: Může tu být nekonečno Assassin’s Creed her

novinka  16
Martin Šmíd, 3. 12. 2011 20:38
V příštím roce vyjde Assassin’s Creed 3, který pravděpodobně ukončí příběhovou linku Desmonda. Jak ale nyní prozradil Tony Key z Ubisoftu, můžou se sérií Assassin’s Creed pokračovat ještě hodně dlouho, protože je spousta míst, kam zasadit příběh. Rovněž také vyvrátil informace, že by na jednom dílu vždy pracovali jeden rok, takže není dostatek času na vývoj a zapracování vícero nových funkcí.

„Jedním z problémů u fanoušků určitě je, že si myslí, že při vydávání nového dílu každý rok mu nevěnujeme dostatek času. Všichni si myslí, že když vydáváme každý rok nový díl, věnujeme se mu jen ten rok. Na značce Assassin’s Creed ale v současnosti pracuje nějakých 2000 zaměstnanců UbiSoftu, kteří se nacházejí ve studiích po celém světě. Třeba mise vytváří pobočka v Bukurešti, multiplayer zase vytváří hoši ze Singapuru. Základ zase tvoříme my tady v Montrealu. Na každém díle určitě pracujeme více než jeden rok. Assassin’s Creed je pro nás tou nejcennější značkou, takže do něj jde většina našich zdrojů. Hodně lidí se v současnosti věnuje promýšlením nad budoucnosti série, třeba jak pokračovat příběhem a tak dále,“ řekl Tony Key z Ubisoftu

Zdá se tak, že UbiSoft má už nyní naplánováno, kam se dále hráči podívají, případně o těchto místech nyní hodně diskutuje. Ostatně, nedávno se hráčů ptal, kam celou sérii směřovat a jaké místo by se hráčům líbilo nejvíce. Padaly lokality jako Egypt, Anglie, Amerika, Čína nebo Japonsko.
Zdroj: vg247

Assassin’s Creed: Revelations

ps3x360
UbiSoft, UbiSoft
Datum vydání hry:
15. 11. 2011
KARTA HRY
9/10

Komentáře