Tváří NHL 18 bude Connor McDavid – informace a trailer

novinka  38
Martin Šmíd, 22. 6. 2017 4:34
Herní vydavatel EA dnes představil očekávanou hokejovou hru NHL 18, která vyjde v polovině září pro konzole PlayStation 4 a Xbox One. Níže v novince se můžete podívat na dnešní oznamující trailer, ale i oficiální informace přímo od vývojářů, abyste věděli, co vás v novém ročníku čeká a nemine. Zároveň bylo dnes oznámeno, že na obalu hry bude kapitán Edmontonu Oilers Connor McDavid.


NHL 18 – ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA
EA SPORTS NHL 18 přináší kreativitu mladých superhvězd současné NHL prostřednictvím nového ovládání v útočné třetině a zcela nového ovládání Defensive Skill Stick. Vyzkoušejte rychlý arkádový hokej tři na tři v režimu EA SPORTS NHL THREES nebo si vytvořte vlastní 32. tým NHL, zúčastněte se nového rozšiřovacího draftu a kompletně změňte tvář celé ligy. To vše ve znamení nejširší nabídky možností kooperativní

LED JE VAŠÍM HŘIŠTĚM
V útoku budete mít k dispozici zcela nové finty a kličky, jako například bleskovou střelu mezi nohama, kličku jednou rukou, bekhendovou stahovačku a mnohé další. V obraně budete mít díky zcela novému ovládání Defensive Skill Stick vše potřebné k eliminaci soupeřova útoku. K pokrytí prostoru a linií přihrávek lze využít napadání hokejkou, vypíchnutí puku s natažením nebo zametání holí.

  • DEFENSIVE SKILL STICK - Nový prvek Defensive Skill Stick vám poskytuje plnou kontrolu nad cílem vašeho napadání. K pokrytí prostoru a linií přihrávek lze nově využít vypíchnutí puku s natažením nebo dokonce zametání holí.
  • NOVÉ ÚTOČNÉ FINTY A KLIČKY - Těšte se na zbrusu nové ofenzivní parády, které přináší svobodu a kontrolu viděnou v současné NHL. Jde například o bleskovou střelu/přihrávku mezi nohama, kličku jednou rukou, bekhendovou stahovačku a mnohé další. Kombinujte kličky v jeden plynulý pohyb na základě rozhodnutí učiněných ve zlomku sekundy.
  • KREATIVNÍ UI - Spoluhráči řízení hrou využívají stejných herních nástrojů jako vy. Na celé ploše kluziště se díky tomu rozhodují velmi inteligentně. Spoluhráči vás lépe nacházejí při zakládání samostatných úniků díky přihrávkám o hrazení či do prostoru a zlepšenému postavení na ledě. Umělá inteligence také využívá nové ovládání Defensive Skill Stick, takže je efektivnější i ve vašem obranném pásmu.
  • AUTENTICKÉ ZÁPOLENÍ 3 NA 3 V EASHL - K naplnění zápasu v EASHL už nepotřebujete pět spoluhráčů. Vyzkoušejte zápasy 3 na 3 a nechte se unést zcela novým zážitkem. Autentická akce 3 na 3 známá z prodloužení zápasů NHL v EA SPORTS Hockey League! Nyní můžete odehrát ve třech proti třem celý zápas, což znamená více prostoru pro vás a vaše spoluhráče. Předveďte, co ve vás je, a ohromte fanoušky novými parádami. Více prostoru k útoku (a pochopitelně i k chybám) znamená, že v EASHL 3 na 3 bude kladen větší důraz na vaše dovednosti.
  • HOKEJOVÝ TRÉNINKOVÝ KEMP - NHL 18 nabídne zcela nový tréninkový kemp navržený k tomu, abyste dokázali uspět na ledě téměř okamžitě. Podívejte se na videa od skutečných hokejových profesionálů, kteří vás naučí ve správný moment předvést tu správnou akci. Poté v tréninku splňte jednotlivé výzvy a staňte se tím nejkomplexnějším hráčem. Tréninkový kemp je nyní integrován do trenérských připomínek a nápovědě na ledě, takže hned zjistíte, co děláte špatně, a zároveň se můžete podívat na videa, které vám pomohou se zlepšením hry.

ARKÁDOVÝ HOKEJ 3 NA 3
Představujeme nový režim EA SPORTS NHL THREES, který se ponese ve znamení akčního a frenetického hokeje 3 na 3. Zcela nový arkádový hokejový zážitek nabídne hráčům rychlejší akci, tvrdé hity a jednoduchou hratelnost, kde padá spousta skvělých gólů.

  • KAMPAŇ - EA SPORTS NHL THREES nabídnou komplexní kampaňový režim pro jednoho hráče, v němž se v rámci jakési okružní cesty střetnete s týmy z různých lig. Postupným hraním si odemknete odměny na základě plnění úkolů, včetně nových spoluhráčů, dresů, log či pár dalších překvapení!
  • NEUSTÁLÁ AKCE - Vrhněte se do režimu EA SPORTS NHL THREES a po vhození puku se těšte na neustálé tempo a napětí. Nepískají se ofsajdy ani zakázaná uvolnění, tudíž zábavu nic nezpomaluje. Po každém vyloučení soupeře se přesunete rovnou do středového kruhu k nájezdu, takže se vám naskytne šance vstřelit důležitý gól.
  • HRAJTE PODLE SVÝCH PRAVIDEL - V režimu EA SPORTS NHL THREES vy rozhodujete o způsobu vítězství v zápase. Hodem mincí určíte pravidla a vítěz si vybere, kolik třetin se bude hrát a jaký gólový limit rozhodne o vítězi. Bude nutné vyhrát o dvě branky? Záleží jen na vás.
  • NOVÁ PREZENTACE ZÁPASU A KOMENTÁŘ - Zcela nový komentátor režimu EA SPORTS™ NHL™ THREES hýří vtipem a humorem a svým dílem přispívá k energii a nadšení frenetického utkání 3 na 3, které udržuje diváky v euforii. Nová prezentace zápasu znamená, že vaše góly už nikdy nebudou všední záležitostí.
  • THREES ON-LINE - EA SPORTS NHL THREES zahrnuje módy On-line versus a Týmová hra on-line, takže se můžete pustit do zábavného hokeje 3 na 3 v týmu s přáteli. Připojte se k dalším dvěma přátelům a vyberte si tým, než se pustíte do on-line zápolení s třemi dalšími kamarády. Čeká vás komplexní a frenetický hokejový zážite
  • UNIKÁTNÍ KOOPERACE - Utvořte s přáteli tým a zahrajte si EA SPORTS™ NHL™ THREES kooperativně nebo soutěžně, a to vše ve znamení nejširší nabídky možností hraní v historii série EA SPORTS NHL.

ZAŽIJTE ROZŠÍŘENÍ NOVÉ NHL
V Režimu Organizace změňte tvář celé NHL díky novince v podobě rozšiřovacího draftu, v jehož rámci si můžete vytvořit 32. tým NHL a kompletně tak přetvořit ligu. Zapojte se do autentického rozšiřovacího draftu, v němž bude vaším úkolem vybrat si nejlepší hokejisty z ligy, dejte dohromady unikátní soupisku hráčů a ujměte se manažerské pozice a postarejte se o vše kolem týmu, obchodů a zápasů.

UTVOŘTE TÝM, NEBO HRAJTE SVÝM STYLEM
Ať už se rozhodnete pro kooperativní či soutěžní hraní, off-line hru z pohodlí domova, nebo on-line zápolení až ve 12 hráčích, NHL 18 nabízí více než 64 kombinací, jak hrát lokálně nebo přes internet. Ve srovnání s předchozími tituly ze série EA SPORTS NHL™ přináší NHL 18 více možností hraní s přáteli a soupeři, a to bez ohledu na váš herní styl.

YOUNG STARS EDITION
Začněte s hraním a budováním svého týmu s třídenním předstihem a dalšími bonusy, jako je předmět Connora McDavida do Hockey Ultimate Teamu, oslava do EASHL „Connor McDavid“ nebo 20 zlatých plusových balíčků do HUT.

Zdroj: Tisková zpráva

NHL 17

ps4ps3x360xone
EA Games, EA Sports
Datum vydání hry:
13. 9. 2016
Žánr:
Sport
KARTA HRY
7/10

Komentáře