The LEGO Movie Videogame u nás vyjde v únoru

novinka  4
Martin Šmíd, 16. 1. 2014 17:00
Začátkem února se i v našich kinech objeví film The LEGO Movie, který bude chtít nalákat diváky především na známé postavičky z několika světů a pochopitelně i pro sebe charakteristický humor. Protože jde o docela očekávaný film, asi nepřekvapí, že se připravuje videoherní zpracování. Dnes nám Cenega poslala tiskovou zprávu, ve které uvádí vydání hry i u nás, přičemž termíny jednotlivých platforem se vždy trochu liší - konzole PlayStation 3, PS Vita, PlayStation 4 (všechny 7. 2.), dále Nintendo 3DS (14. 2.), Wii U (21. 2.) a později i pro konzoli Xbox One. Níže v novince naleznete několik informací, které nám o hře Cenega poslala.

O hře:
Názvy hry a filmu se liší, ale jejich příběh je shodný. Vypráví o úplně obyčejném, průměrném občanovi LEGO města Emmetovi, který se vlastně úplně náhodou dostane k záchraně světa. Vedle nezvyklého hrdiny zaujme také originální způsob animace, která evokuje pohyb skutečných stavebnicových postaviček. I to platí jak pro hru, tak pro film. V rámci LEGO® her od TT Games je hra výjimečná také tím, že herní svět je celý do posledního detailu postaven z lega. Velký počet hratelných postav a kooperativní hra (na vybraných platformách) zůstávají věrné vysokému standardu série.

- Pestrý a nezvyklý mix více než devadesáti filmových a komiksových hrdinů včetně Batmana, Supermana, Zeleného ninji, Gandalfa a dalších v celkem 15 levelech.
- Prostředí vytvořené kompletně z LEGO kostiček.
- Sbírejte návody a stavte podle nich!
- Putujte fantastickými světy jako Flatbush Gulch nebo Cloud Cuckoo Land!
- Ovládněte sílu Mistrů stavitelů a vybudujte z lega výjimečné kreace.
- Užívejte si zbrusu nové animace, které (jako ve filmu) simulují autentický pohyb LEGO hraček.

Zdroj: Tisková zpráva, Cenega Czech

LEGO Movie Videogame

ps4ps3x360vita3dswiiuxone
Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games
Datum vydání hry:
9. 2. 2014
KARTA HRY
8/10

Komentáře