TGA 2020 – Představena zombie akce Back 4 Blood, gameplay trailer i termín vydání

novinka  3
Martin Šmíd, 11. 12. 2020 1:24
Už nějakou dobu jsme věděli, že vývojáři ze studia Turtle Rock (Left 4 Dead) připravují ve spolupráci s herním vydavatelem Warner Bros. Interactive Entertainment kooperativní zombie střílečku Back 4 Blood pro PC a konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One a Xbox Series X. Dnes během The Game Awards 2020 jsme se dočkali na hru prvního parádního CGI traileru, ale také solidně vypadající gameplay ukázky. Pokud máte tento žánr rádi, určitě doporučujeme hru sledovat. Zvláště, když už na vydání nebudeme muset čekat tak dlouho. Hra vyjde už 22. června příštího roku. Zdá se, že léto bude pořádně krvavé.

Tisková zpráva

"Turtle Rock Studios je talentovaný tým kooperativního zombie žánru a je tak pro nás dokonalým partnerem pro Back 4 Blood" řekl David Haddad, prezident Warner Bros. . "Tento vášnivý tým vývojářů dává fanouškům novou franšízu, která posouvá tuto kategorii stříleček vpřed".

"Naši fanoušci dlouho čekali, až se vrátíme ke svým kořenům, a je úžasné konečně ukázat světu na čem jsme pracovali", řekl Chris Ashton, spoluzakladatel a ředitel designu, Turtle Rock Studios. "Tuto hru děláme s ohledem na naši komunitu, abychom hráčům poskytli poutavý zážitek se zombie, který se nepodobá žádnému jinému."

Back 4 Blood lze hrát online v partě čtyř hráčů nebo sólo se třemi AI spoluhráči. Tato hra bude také podporovat až osm hráčů v online PvP (osoba versus osoba) multiplayeru. Příběh se odehrává po katastrofické apokalypse, kdy většina lidstva byla zabita nebo infikována parazitickým červem (Devil Worm). Ztvrzeni těmito událostmi a povzbuzeni k boji o poslední kousky lidskosti, se skupina veteránů apokalypsy zvaná Čističi (Cleaners) shromáždili, aby pozabíjeli infikované stvůry zvané Ridden a získali tak svět zpět.

Zdroj: Tisková zpráva

Back 4 Blood

ps4xoneps5xsx
Warner Bros. Interactive Entertainment, Turtle Rock Studios
Datum vydání hry:
12. 10. 2021
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
7/10

Komentáře