Syndicate dostane kooperativní demoverzi + trailer

novinka  10
Martin Šmíd, 17. 1. 2012 17:32
EA si lepší načasování najít nemohla. Zrovna dneska, když jsme vydali preview na akční hru Syndicate, oznámila, že si ji budete moci všichni vyzkoušet sami na vlastní prsty, protože vydá demoverzi, která bude zaměřena na kooperativní režim. Kooperativní mise se odehrávají na pozadí příběhu nového sílícího syndikátu Wulf Western. V rolích agentů Wulf Western musí hráči zdolat rivaly z Cayman Global, Aspari a Eurocorpu získáním jejich technologií a eliminací vedoucích špiček. Podobně jako v kampani pro jednoho hráče budou stát v první linii biologicky upravení agenti. Díky technologii biočipu DART6 v hlavách se tito agenti mohou nabourat do čehokoliv (nepřátel, zbraní i okolního prostředí), což z nich činní nejefektivnější a technologicky nejúčinnější zbraně světa.

Kooperativní demo hry Syndicate bude obsahovat jednu z devíti misí z plné verze, které jsou určeny až čtyřem hráčům a navrženy podle úrovní původního titulu. V této misi s názvem Western Europe musí hráči infiltrovat syndikát Cayman Global, zavraždit plukovníka Enrica Gabrona, ukrást plány jeho technologie a zahnat jeho lidi zpět za Atlantik. Šance na úspěch vypadají poměrně slibně poté, co byl Cayman Global výrazně oslaben ve válce s Eurocorpem, ale ani tak to nebude snadné. Kooperativní demo hry Syndicate bude k dispozici na konci ledna ve všech zemích světa po omezenou dobu na Xbox LIVE Marketplace – první týden jen GOLD (Xbox 360) a PlayStation Network (PlayStation 3).

Syndicate vyjde na českém a slovenském trhu 24. února 2012 ve verzích pro PlayStation 3, Xbox 360 a PC. V novince najdete na demoverzi trailer.
Zdroj: Tisková zpráva, EA

Syndicate

ps3x360
EA, Starbreeze
Datum vydání hry:
24. 2. 2012
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
7/10

Komentáře