Studio DICE nastínilo následující měsíce akce Battlefield V

novinka  19
Martin Šmíd, 8. 6. 2019 19:57
EA se během své prezentace dnes věnovala i akční hře Battlefield V, přesněji její budoucnosti. Pokud patříte mezi fanoušky, určitě vás bude zajímat, co očekávat od dalších kapitol, které přinesou nové mapy a další zajímavé novinky. Níže v novince se můžete podívat na některé ukázky z nového obsahu, ale také přehlednou tabulku, abyste věděli, co vás v následujících týdnech a měsících čeká. Bude toho určitě dost.

Popisek z tiskové zprávy: 

Al Sundan: Pouštní boj na nové rozlehlé mapě

Víme, že máte neustále chuť na další mapy. Proto jsme s radostí informovali o tom, že se připravují celé lány nové bitevní půdy. První zastávka: Severoafrická poušť. V červnu se seznámíte s mapou Al Sundan, která vychází z krajiny válečného příběhu pro jednoho hráče Under No Flag.

Optimalizovaná bude pro totální akci s důrazem na velké vzdálenosti, souhru bojové techniky a střetnutí zblízka i na dálku. Al Sundan je klasický Battlefield. Nemůžeme se dočkat, až vás tam vpustíme.

Marita: nová mapa stvořená pro pěchotu vyjde v červenci

Po vydání mapy Mercury pokračuje bitva o Řecko na Maritě. Vysazeni budete na strmém horském hřebeni a v uličkách malebného městečka, kde se Spojenci snaží z posledních sil zarazit armádu Osy.

Marita akcentuje význam pěchoty a zazářit zde mohou všechny čtyři vojenské třídy. Tanky a letadla do intenzivních přestřelek a plíživých obchvatů v dlážděných ulicích tentokrát zasahovat nebudou. Těšíme se, až vás do členitého terénu pokračující bitvy o Řecko budeme moci vzít.

Operation Underground: Rychlá akce v podzemí

Fanoušci klasické mapy Operation Métro se můžou těšit na nově představenou mapu: Operation Underground. Inspirace oblíbenou mapou z Battlefieldu™ 3 je nezpochybnitelná. Vojáci se dostanou do napínavé akce plné nových možností, jak se krýt a pohybovat. Mapa bude mít několik rozdílných částí, kde se uplatní celá řada herních stylů. Bojovat se bude v ulicích města, na nádvořích, náměstích, v servisních chodbách, na nástupištích i jinde. Ve hře se tahle mapa objeví v říjnu.

Dvě nové mapy pro boj zblízka

Zničte továrnu na výbušniny na souostroví Lofoty. Svrhněte v Provensálsku okupanty z Osy. 4. kapitola: Defying the Odds přináší do Battlefieldu V dvě nové mapy pro napínavý boj zblízka. Na přání fanoušků přicházíme s dalšími mapami pro hráče, kteří baží po soubojích tělo na tělo. Nová bojiště s důrazem právě na drsné zápolení pěchoty postaví před vaše družstvo nové výzvy. Klíčem k vítězství bude týmová spolupráce, zručnost a umění přizpůsobit se situaci.

Neustále vylepšovaný Firestorm

Pokud jste fanoušci battle royale, náš zapálený entusiasmus pro ohnivou mapu Halvøy vás musel víc než potěšit. Firestorm bude mít pravidelně aktualizovanou mapu i systém hry. První aktualizace představí nové zbraně, upravené skiny, opětovný výsadek družstva, vylepšené pátrání po výzbroji i párování při vytváření zápasů a taky zbrusu novou lokaci s názvem The Dome. To nás čeká v polovině června.

V 5. kapitole propukne válka v Tichomoří

V neposlední řadě jedna hodně zajímavá novinka: Na podzim se Battlefield V v 5. kapitole podívá až do Tichomoří!

Válka v Tichomoří patří do battlefieldovské DNA už od debutu převratného Battlefieldu 1942. Aktuálně pracujeme na prvotřídním ztvárnění tohoto konfliktu. Spojené státy se střetnou s Japonskem na nových mapách včetně moderně pojaté battlefieldovské klasiky Iwo Jima. S obojživelnými jednotkami zasadíte nepříteli úder na válkou zuboženém pobřeží a s rozšířeným arzenálem povedete své družstvo k vítězství.

Ohledně tichomořského bojiště, 5. kapitoly a 4. kapitoly: Defying the Odds se toho dozvíte ještě hodně. Battlefield V jde neustále kupředu. Budeme rádi, když po téhle cestě i nadále půjdete s námi.


Zdroj: Tisková zpráva

Battlefield V

ps4xone
EA Games, DICE
Datum vydání hry:
20. 11. 2018
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
8/10

Komentáře