Splatoon dostane příští týden nový update

novinka  3
Martin Šmíd, 27. 7. 2015 14:59
Nintendo dnes oznámilo, že 6. srpna dostane úspěšná multiplayerová hra Splatoon nový bezplatný update. Můžete se tak těšit na další dva herní módy, nové druhy zbraní, navýšení maximální dostupné úrovně a více jak 40 kousků vybavení. Níže v novince se o updatu dočtete více informací.

Dvojice nových módů pro více hráčů nese názvy Squad Battle a Private Battle. Jak už název napovídá, ve Squaw Battle se budou hráči účastnit hodnocených zápasů v týmech se svými přáteli namísto toho, aby byli přidělováni do týmů s náhodnými hráči. Stačí jednoduše založit tým a pozvat do něj až tři další kamarády. V módu Squaw Battle pak budete vždy bojovat po boku svých kamarádů proti ostatním týmům.

V módu Private Battle pak můžete bojovat se svými přáteli v soukromých a plně nastavitelných zápasech pro dva až osm hráčů. Zvolte si svou oblíbenou mapu, výzbroj, mód a vydejte se do bitvy. Minimální a maximální množství hráčů je pak sice pevně dáno počty 1v1 a 4v4, ale zakladatel zápasu může změnit poměr sil v jednotlivých týmech a pustit se tak do nerovného boje například 1v4, 1v2 či jakékoliv jiné kombinace hráčů.

S masivní novou aktualizací přichází taktéž navýšení maximální úrovně jak pro Regular Battle, tak pro Ranked Battle mód. Po stažení aktualizace tak budou hráči moci dosáhnout až na úroveň 50 (namísto původní maximální úrovně 20) a ranku S a S+ v Ranked Battle módu (navýšeno z maximálního ranku A+).

No a zatímco si Inklingové po celém světě užívají současný arzenál zbraní a snaží se stát mistry v jejich používání, nové rozšíření přinese do barvičových zbrojnic těchto stvoření hned dva nové druhy zbraní. První je z kbelíku s barvou vycházející Slosher, který je schopný vrhat barvu přímo před hráče na působivou vzdálenost. Když k tomu připočtete možnost posílat za pomoci správného úhlu vrhu proudy barvy na vyvýšené pozice nebo rovnou přes zdi, určitě s touhle barvičkovou brokovnicí zažijete spoustu legrace. Druhou novinkou je pak rotačnímu kulometu Gatling podobný kanón jménem Splatling, který hráčům umožní nabíjet inkoust a následně ho vypouštět v jedné masivní dávce. No a aby toho nebylo málo, hráči se budou moci vyzbrojit více jak čtyřiceti novými kousky vybavení čítajícího vše od obyčejných kožených bund až pod kostým šéfkuchaře sushi restaurace. K dostání u vašeho herního prodejce oblečení!

Navzdory jeho velikosti a rozsahu není tahle masivní srpnová aktualizace zdaleka poslední. Hektolitry nového obsahu budou Splatoon zaplavovat i po celý zbytek léta a barevné aktualizace budou pokračovat také během podzimu. Těšit se tak můžete kupříkladu na nový Rainmaker Ranked Battle mód, nové mapy a další zbraně.

Zdroj: Tisková zpráva - Nintendo

Splatoon

wiiu
Nintendo, Nintendo
Datum vydání hry:
29. 5. 2015
Žánr:
Střílečka, Plošinovka, Strategie
KARTA HRY
8/10

Komentáře