Spekulace o hře Marvel’s Spider-Man 2

novinka  28
Martin Šmíd, 20. 3. 2020 16:43
Když Sony v minulém roce koupila studio Insomniac Games, tak nám bylo řečeno, že do budoucna se bude soustředit na hry ze sérií Ratchet and Clank a Marvel’s Spider-Man. Není se čemu divit, jde o jedny z nejpopulárnějších značek pro PlayStation. Právě o druhé jmenované bude dnes řeč, protože se na redditu objevila spekulace ohledně pokračování, které je v současnosti ve vývoji pro konzoli PlayStation 5. Přišel s ním uživatel Utopianthrowaway90, ale bohužel není možné jeho totožnost ověřit. Každopádně následovat budou i SPOILERy, hlavně v souvislosti s prvním dílem. Pokud jste ho nehráli, tak dále nečtěte.

Možné spoilery k prvnímu dílu 

Nyní už ale ke hře Marvel’s Spider-Man 2, která by měla podle všeho vyjít už v příštím roce, což už dříve naznačovaly některé úniky. Opět má jít o čistě hru pro jednoho hráče a hlavním hrdinou má být Peter Parker, ačkoliv velkou roli v příběhu má mít tentokrát i Miles Morales, za něhož by mělo být možné i hrát. Vývojáři mají zkoušet i mechaniku podobnou z GTA V, že by si hráč mohl do většiny misí zvolit, za koho bude hrát, ale tuto možnost zatím vývojáři podle všeho testují a nemusí se do finální verze dostat. Co už ale má být jisté, tak jsou tři modely houpání, lišící se podle fyziky. První má být podobná tomu, co bylo ve hře Spider-man 2 z roku 2004, další arkádovější a třetí podobná tomu, co jsme viděli v Marvel’s Spider-Man.

Co se týče příběhu, tak hlavním padouchem by měl být Venom, kterým je Harry Osborn. Pokud jste hráli první díl a dohráli ho, tato informace vás určitě moc nepřekvapí. Mezi dalšími padoucy by měl být Carnage a Mysterio. 

Zdroj: Tisková zpráva

Marvel’s Spider-Man

ps4
SCEE, Insomniac Games
Datum vydání hry:
7. 9. 2018
KARTA HRY
9/10

Komentáře