Soutěž o tři kopie hry Ghost of Tsushima

novinka  48
Martin Šmíd, 23. 7. 2020 10:25
Tento týden se na pulty obchodů dostala očekávaná akční hra Ghost of Tsushima od studia Sucker Punch, která je u nás dostupná i s českou lokalizací formou titulků. Ve spolupráci s českou pobočkou Sony vám nyní přinášíme možnost vyhrát digitální kopii hry. „Ghost of Tsushima není žádná žánrová revoluce, ale díky svému dobře napsanému příběhu, propracovanému soubojovému systému, nádhernému ostrovu se spoustou tajemství, který přímo láká k prozkoumávání, a zábavným hlavním i vedlejším úkolům dokáže zaujmout na řadu dlouhých letních večerů. Jen drobné nedostatky hru trochu sráží, ale bez debat jde o další povedenou exkluzivní akci pro PlayStation 4, nad jejímž nákupem byste neměli moc dlouho váhat,“ napsali jsme v naší recenzi, kde padla vysoká známka 8/10.

2x kopie hry Ghost of Tsushima pro kreativní část

Určitě se ptáte, co pro účast v soutěži musíte udělat. Tentokrát jsme se rozhodli pojmout soutěž trochu kreativněji. K dispozici máme pro vás hned tři kopie hry. Dvě kopie věnujeme čtenářům, kteří nám pošlou svůj vlastní vytvořený obrázek ze hry pomocí Photo režimu, který navíc bude upraven do černobílé podoby ve stylu kurosawa módu. Vytvořit obrázek pomocí Photo režimů můžete v The Last of Us Part II, Days Gone, Horizon Zero Dawn, Spider-man a mnohých dalších hrách. Jen to tedy nesmí být přímo Ghost of Tsushima, protože to by bylo zase moc jednoduché.

1x kopie hry Ghost of Tsushima za správné zodpovězení otázek (losování)

Nejste kreativní typ, a přesto byste chtěli zkusit soutěž? Můžete se pokusit vyhrát jednu kopii hry tím, že odpovíte na několik jednoduchých otázek. Následně vylosujeme jednoho šťastlivce.

1) Jak se jmenuje hlavní hrdina hry Ghost of Tsushima?
2) V jakém roce bylo založeno studio Sucker Punch Productions?
3) Kdo jsou hlavní protivníci ve hře Ghost of Tsushima?
4) Kde se odehrává hra Ghost of Tsushima?

Své odpovědi na otázky, ale také výtvory vytvořené pomocí Photo režimu, posílejte na následující mail - gotsoutez@seznam.cz . Soutěž bude ukončena 25. července v 18:00. Následně redakce vyhlásí, kdo od nás získá kód na Ghost of Tsushima.  

Do předmětu v mailu uveďte Soutěž s Ghost of Tsushima. Zúčastnit se můžete obou možností, pokud byste chtěli poslat obrázek i vyplnit odpovědi. Jestli ale vyhrajete třeba za nejlepší obrázek, budete následně vyřazeni z losování za odpovědi, aby se nemohlo stát, že vyhrajete dvě kopie hry. Do mailu prosím uveďte nick, který máte zde na webu. Pokud vyhrajete, kód s hrou vám přijde na mail, z něhož budete posílat své odpovědi nebo obrázky. 

Zdroj: Konzolista.cz

Ghost of Tsushima

ps4
Sucker Punch, Sucker Punch
Datum vydání hry:
17. 7. 2020
Žánr:
Hack and slash/Beat 'em up, Adventura
KARTA HRY
8/10

Komentáře