Sony představila studio Team Asobi, nejnovějšího člena PlayStation Studios

novinka  9
Martin Šmíd, 3. 6. 2021 10:48
Společnost Sony před několika hodinami oficiálně představila first-party studio Team Asobi se sídlem Tokiu, které se stalo nejnovějším členem PlayStation Studios. Vývojáři pod tímto označením pracovali už dříve a přinesli nám hry s Astro Botem, ale patřili pořád pod Japan Studio, které bylo nedávno zavřeno. Nyní se z Team Asobi stalo samostatné studio, které se bude do budoucna rozrůstat, přičemž jeho úkolem je přinášet barevné hry pro všechny věkové kategorie. I proto se začalo spekulovat, jestli vývojáři z tohoto studia nepřipraví velkou hru s Astro Botem. To ukáže až čas.

Zpráva od vývojářů

Po vydání hry Astro's Playroom pro PlayStation 5 nyní Team Asobi roztahuje křídla a rozrůstá se! Pro tým je to velmi vzrušující období a my se na tuto další kapitolu velmi těšíme. Chtěli bychom využít této příležitosti a poděkovat všem fanouškům PlayStationu za laskavá slova podpory v průběhu let, zejména od doby, kdy Astro spolu s bezdrátovým ovladačem DualSense zaznamenalo svůj velký debut na konzoli PlayStation 5.

Přestože rosteme a stavíme před sebe větší výzvy, naše poslání v srdci zůstává stejné jako vždy: přinášet vám kouzlo PlayStationu, inovace a vykouzlit vám úsměv na tváři zábavnými a barevnými hrami pro všechny věkové kategorie.

Spolu s touto novinkou vám s hrdostí představujeme naše nové logo, se kterým se budete setkávat v naší budoucí produkci. Inspirovali jsme se tím, co pro nás znamená Team Asobi. Někteří pamětníci možná poznají i další vlivy z počátků PlayStationu!



Zdroj: Tisková zpráva

Komentáře