Sony oficiálně oznámila dubnové hry pro PlayStation Plus

novinka  41
Martin Šmíd, 1. 4. 2020 17:34
Minulý týden jsme vás informovali, že Sony předčasně uniklo, jaké hry se objeví v dubnové nabídce služby PlayStation Plus. Dnes byla nabídna oficiálně odhalena a objeví se v ní skutečně akční adventura Uncharted 4: A Thief's End od studia Naughty Dog, která u nás vyšla s českou lokalizací formou titulků, a také závodní hra Dirt Rally 2.0 od Codemasters. Níže v novince se můžete podívat na oznamující trailer.

Trailer

Naše hodnocení

Uncharted 4: A Thief's End – 10/10 - Uncharted 4: A Thief's End je jednou z nejlepších akčních her, jakou jsem si mohl do dnešního dne zahrát, obsahující dokonalé vyvážení mezi filmovými sekvencemi, akcí a řešením důmyslných hádanek, přičemž prakticky ve všem nastavuje laťku pro konkurenci zase o něco výše. Ať už se jedná o vyprávění, herecké výkony, design, výbornou akci, umělou inteligenci nebo dech beroucí audiovizuální zpracování, u něhož je vidět na každém pixelu, jak si dali s hrou vývojáři záležet a s jakou láskou k ní přistupovali. Naughty Dog vytvořil další videoherní klenot a jenom potvrdil, kde v současnosti vznikají ty nejlepší hry, jaké si můžete zahrát. Je jen škoda, že na další podobně kvalitní hru si budeme muset několik let počkat.

DiRT Rally 2.0 – 8/10 - Během posledních dní jsem si vážně užil hraní DiRT Rally 2.0 a rozhodně chválím všechna drobná vylepšení, ale také pěkný design tratí s deformací povrchu, rozmanitý vozový park s fenomenálním ozvučením a zábavnou hratelnost. Přesto dát nějaké finální hodnocení není moc jednoduché, protože nesouhlasím moc s tím, jak okatě se Codemasters snaží vylákat z hráčů další peníze za něco, co by mělo být v základu. Rovněž bych ocenil více možností v multiplayeru a další režimy. I proto jsem se rozhodl nakonec udělit nižší zamýšlenou známku, která ovšem nic nemění na tom, že DiRT Rally 2.0 je jinak velmi kvalitní závodní hra, s níž chybu rozhodně neuděláte a budete se u ní dobře bavit.

Zdroj: Tisková zpráva

PlayStation Plus Essential, Extra, Premium

ps4ps5
PlayStation, PlayStation
Žánr:
Adventura, Arkáda, Bojovka, Puzzle, Real Time Strategie (RTS), RPG, Strategie, Sport, Střílečka, Závodní
KARTA HRY

Komentáře