SOCOM: US Navy SEALs Fireteam Bravo 3 vyžaduje online registraci

novinka  1
Martin Šmíd, 18. 2. 2010 4:58
Pokud si hodláte zakoupit na PSP akční hru SOCOM: US Navy SEALs Fireteam Bravo 3 a už se těšíte, jak si ji zahrajete s kamarády, tak pro vás máme velmi důležitou informaci. Abyste si mohli zahrát multiplayer, budete muset hru zaregistrovat na Playstation Network. V balení s hrou totiž bude jedinečný klíč, který se poté bude vztahovat na vaši kopii a PSP. Pokud si hru koupíte náhodou z bazaru a bude kód už použit, můžete si z Playstation Network zakoupit kód nový za 20 dolarů.

Šéf marketingu SCEA, John Koller, vysvětlil, že podobná ochrana nemusí být u PSP her jediná. Sony už delší dobu bojuje s piráty a toto je jediná možná ochrana. Hra jako SOCOM: US Navy SEALs Fireteam Bravo 3 je totiž bez online podpory téměř o ničem, což můžeme potvrdit z vlastní zkušenosti. Recenzi vám přineseme v brzké době.

„Z našeho výzkumu jsme zjistili, že ochrana je velmi kladně přijata. Pamatujte, že pirátství se netýká jen tvůrců hry. Ovlivňuje i spotřebitele, kteří za svoje peníze očekávají kvalitní produkt. Vývoj her je dlouhý a nákladný proces, který může trvat i roky, přičemž musíte přičíst další dolary na distribuci,“ dodal John Koller.
Zdroj: shacknews

SOCOM: Fireteam Bravo 3

psp
Sony Computer Entertainment, Slant Six
Datum vydání hry:
19. 2. 2010
KARTA HRY
8/10

Komentáře