Oznámena hra Sonic Colors Ultimate, kolekce Sonic Origins + další novinky z prezentace Sonic Central

novinka  2
Martin Šmíd, 27. 5. 2021 18:00
Společnost Sega na dnešní den oznámila speciální prezentaci Sonic Central, která se bude zaměřovat na novinky s modrým ježkem Sonicem. Očekává se oznámení hned několika nových her i dalších novinek. Prezentaci budete moci sledovat u nás živě od 18:00, stream naleznete níže v novince. Po skončení tu neleznete záznam, ale také vše shrneme v novinkách. Pokud patříte mezi fanoušky, určitě si udělejte dnes čas, neměli byste litovat. UPDATE: Záznam prezentace a informace.

Sega oznámila několik spoluprácí mezi Sonicem a dalšími hrami.

  • Spolupráce s hrou Two Point Hospital
  • V připravovaném pokračování hry Judgement se objeví automatová hříčka Sonic The Fighters
  • Sonic se objeví příští měsíc v připravované hře Olympic Games Tokyo 2020 

Sega dnes během své prezentace Sonic Central oznámila spekulovaný remaster povedené hry Sonic Colors, který bude mít ještě podtitul Ultimate a vyjde 7. září letošního roku pro konzole PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Remaster bude mít vylepšenou vizuální stránku i upravenou hratelnost a několik dalších novinek.

Pokud máte rádi klasické hry se Sonice, určitě vám udělá radost oznámení kolekce Sonic Origins. Ta bude obsahovat hry Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Sonic 3 & Knuckles a Sonic CD s dodatečným obsahem i několika vylepšeními. Více podrobností se dozvíme později, stejně jako platformy i datum vydání.

Sega oznámila o zcela novou hru se Sonicem, která vyjde v příštím roce. Bohužel jsme se moc podrobností nedozvěděli. V plánu je pro konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Záznam dnešní prezentace

Zdroj: Tisková zpráva

Sonic Colors: Ultimate

ps4xonenswps5xsx
SEGA, SEGA
Datum vydání hry:
7. 9. 2021
Žánr:
Plošinovka, Adventura
KARTA HRY
8/10

Komentáře