Resident Evil Village na PS5 v dynamickém 4K s podporou ray tracingu

novinka  44
Martin Šmíd, 3. 11. 2020 11:41
V příštím roce vyjde pro konzole nové generace očekávaná akční hororová hra Resident Evil Village. „Několik let po hrůzných událostech oceňované hry Resident Evil 7 biohazard se rozvíjí zbrusu nový příběh, v němž Ethan Winters se svou manželkou Miou žijí pokojný život na novém místě a oproštění od svých bývalých nočních můr. Zatímco společně budují svůj nový život, postihne je další tragédie,“ stojí v jejím popisku. Sony k ní nyní vydala oficiální popisek na oficiální stránce PlayStationu, kde jsme se dočkali několika technických informací.

Informace z oficiální stránky: 

Ohromující grafika: Nech se v Resident Evil Village okouzlit krásnými a zároveň hrůzu nahánějícími výhledy a lokacemi v dynamickém rozlišení 4K s podporou ray tracingu a HDR.

Rychlé nahrávání: Díky výkonu ultra rychlého disku SSD konzole PS5 a takřka okamžitému nahrávání se můžeš vždy hned vrátit do hry.

Adaptivní spouště: Okus odpor spouště zbraní na vlastní bříška prstů a nech se ještě víc vtáhnout do děje.

Haptická odezva: Díky haptické odezvě okusíš simulovaný pocit střelby ze skutečné zbraně.

Tempest 3D AudioTech v kompatibilních sluchátkách: Nech se v Resident Evil Village pohltit pečlivě zpracovanou hudbou a zvukovými efekty řádného survival hororu. Díky 3D ozvučení přicházejí děsivé zvuky, z kterých ti naskočí husí kůže, ze všech směrů.

Zdroj: Tisková zpráva

Resident Evil Village

ps4xoneps5xsx
Capcom, Capcom
Datum vydání hry:
7. 5. 2021
Žánr:
Střílečka, Adventura
KARTA HRY
9/10

Komentáře