Resident Evil 3 se připomíná novým trailerem, ukazuje Nemesis

novinka  40
Martin Šmíd, 14. 1. 2020 17:14
Herní vydavatel Capcom před malou chvilkou vydal nový trailer na očekávaný remake hry Resident Evil 3, který vyjde začátkem dubna pro konzole PlayStation 4 a Xbox One. Obsahuje řadu zcela nových záběrů, ale hlavně se zaměřuje na jednoho z největších padouchů univerza, Nemesis. Tento padouch bude v remaku hodně nevyzpytatelný, zákeřný a nikdy nebudete předem vědět, kdy na něj narazíte. Na trailer se podívejte níže v novince.

Oficiální popisek

Jill Valentine je hlavní hvězdou hry Resident Evil 3, ale na scéně není zdaleka sama, když se začne vyprávět finální kapitola ze města Raccoon City. V tomto survival hororu se představí rozmanité obsazení přátel a krvežíznivých protivníků uprostřed města zpustošeného devastujícími účinky T-viru. Sledujte nový cinematic trailer, screenshoty a artwork, které odhalí více ze hry a přináší bližší pohled na další klíčové herní postavy. Představí se například Carlos Oliveira, neoficiální partner hlavní postavy Jill, zbývající členové Umbrella Biohazard Countermeasure Service (U.B.C.S.), monstrum The Hunter a nezastavitelný Nemesis.

Prozatím se fanoušci mohli seznámit se smrtícím Nemesisem jen letmo – dnešní grafické materiály ukazují, jak obrovskou ničivou silou Nemesis vládne. Tato biologická zbraň, která byla vyvinuta společností Umbrella Corporation, pronásleduje Jill s arzenálem těžkých zbraní, včetně obrovského plamenometu a s laserem naváděnými raketami, které dávají jen malou naději na útěk. To ale není zdaleka vše – Nemesis také vládne silou plynoucí z jeho chapadlovité mutace, díky které je schopen zasáhnout své oběti se smrtící přesností. Jill se neustále zoufale snaží o zneškodnění Nemesise, ale díky jeho silným regeneračním schopnostem se Nemesis neustále vrací zpět ještě silnější než kdykoliv předtím.

Zdroj: Tisková zpráva

Resident Evil 3 (remake)

ps4xone
Capcom, Capcom
Datum vydání hry:
3. 4. 2020
KARTA HRY
8/10

Komentáře