Remake hry Final Fantasy VII míří na PlayStation 5 - UPDATE

novinka  17
Martin Šmíd, 25. 2. 2021 23:55
Spekulace nelhaly. Herní vydavatel Square Enix oznámil výborný remake hry Final Fantasy VII pro konzoli PlayStation 5, na které bude mít značně vylepšené vizuální zpracování (detailnější modely postav, lepší nasvícení i kvalitnější textury), rychlejší nahrávací časy, Photo režim i podporu DualSense gamepadu. Vývojáři připravují i dva režimy zobrazení. Na první hra poběží v rozlišení 4K při 30fps, na druhém v nižším rozlišení, ale zase v 60fps. Fanoušky určitě potěší i zcela nová kapitola Integrade v rámci PlayStation 5 verze, v níž se objeví postava Yuffie. Pokud vlastníte PlayStation 4 verzi, budete moci upgradovat na PlayStation 5 verzi zcela zdarma. Jen tedy budete muset dokoupit zmíněnou novou epizodu samostatně. Hra Final Fantasy VII Remake Integrade vyjde 10. června letošního roku.

Tisková zpráva

FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE využívá všech výhod nejnovější generace konzolí a jeho hadwaru, zahrnuje řadu grafických, herních a systémových vylepšení pro PS5:

Ponořte se do města Midgar jako nikdy dřív, s vylepšenými texturami, osvětlením a prostředím na pozadí. Hráči si mohou přepínat mezi dvěma herními režimy. "Grafický režim" upřednostňuje grafiku s vysokým 4K rozlišením a "Režim výkonu" který upřednostňuje plynulý pohyb díky 60 fps.

  • Zachyťte své okamžiky ze hry díky přidanému foto režimu.
  • Užijte si pohlcující bitvy pomocí bezdrátového DualSense ovladače s integrací haptické zpětné vazby a užijte si dynamické závody s adaptivní spouští.
  • Nové nastavení obtížnosti na "klasická" poskytuje nový způsob hraní.
  • Užijte si rychlost načítání.

Kromě zmíněných nových vylepšení FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE také obsahuje zbrusu novou epizodu s Yuffie jako hlavní postavou. V tomto novém dobrodružství hrajete za Yuffie Kisaragi, která proniká do temné Shinra Corporation, aby ukradla mocnou materii a vrátila slávu své vlasti. Zahrajte si spolu s novými postavami a užijte si rozšířený herní zážitek s několika novými bojovými herními doplňky.

Hráči, kteří si zakoupili FINAL FANTASY VII REMAKE na PS4™ a upgradovali na PS5, si mohou epizodu s Yuffie zakoupit samostatně z obchodu PlayStation®Store. Majitelé diskové verze budou pro upgrade potřebovat konzoli PS5 s diskovou jednotkou.

FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE bude k dispozici jako fyzická i digitální Standart Edice a digitálně i jako Deluxe Edice na PlayStation®Store. Digitální Deluxe Edice přináší i mini soundtrack zahrnující písně jako "Descendant of Shinobi" a digitální artbook zahrnující koncept arty a kresby postav. Předobjednávky digitální edice zahrnují bonusovou zbraň Cacstar, kterou využijete v nové epizodě s Yuffie. Fyzická Standart edice bude k dostání u vybraných prodejců.

Trailery

Zdroj: Tisková zpráva

Final Fantasy VII Remake Intergrade

ps5
Square Enix, Square Enix
Datum vydání hry:
10. 6. 2021
Žánr:
RPG
KARTA HRY
9/10

Komentáře