První sezóna hry Halo Infinite byla prodloužena do května příštího roku

novinka  3
Martin Šmíd, 16. 11. 2021 13:02
Vývojáři ze studia 343 Industries včera vydali multiplayerovou část své akční hry Halo Infinite, která mezi hráči zatím slaví obrovský úspěch. Třeba na Steamu si ji zahrálo během prvních hodin přes 270 tisíc hráčů, čímž byl stanoven na této platformě nový rekord pro first-party hru od Microsoftu. Vývojáři se nyní budou soustředit na vyladění multiplayeru, ale také přípravě nového obsahu. Se spuštěním hry odstartovala první sezóna Heroes Of Reach. Nyní vývojáři oznámili, že ta bude delší, než se původně počítalo a poběží až do května příštího roku.

„Rozhodli jsme se prodloužit první sezónu, abychom měli více času na zajištění toho, že druhá sezóna splní naši vysokou laťku kvality, a abychom mohli dokončit její vývoj zdravým a pro náš tým udržitelným způsobem. Důležité je, že prodloužením první sezóny jen neprotahujeme původní plán. Ve skutečnosti jsme využili této příležitosti, abychom do ní přidali další eventy, kosmetické předměty a další obsah. Například od dnešního dne po celý týden, pokud se do hry přihlásíte, si budete moci odemknout kosmetické předměty s tématikou 20. výročí série Halo,“ říkají v oznámení vývojáři. 

Ti navíc upozorňují i na blížící se speciální event Fracture: Tenrai. Ten bude probíhat od 23. listopadu a půjde o první šanci získat speciální brnění inspirované samuraji.

Z našeho hraní se zatím zdá, že je multiplayerová část hry Halo Infinite skvělou zábavou se spoustou zajímavých a chytře vymyšlených novinek. Ty do značky dobře zapadají a citlivě ji obohacují. Základ je tedy více než dobrý, ale vývojáři budou muset ještě doladit několik systémů, jako je třeba příliš pomalý postup v rámci Battle Passu. U něj je ovšem skvělé to, že když už si ho zakoupíte, po skončení sezóny o něj nepřijdete, pokud nestihnete odemknout všech 100 tierů .

Zdroj: Tisková zpráva

Halo Infinite

xonexsx
Microsoft Game Studios, 343 Industries
Datum vydání hry:
8. 12. 2021
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
7/10

Komentáře