První obrázky z filmu Resident Evil: Welcome to Raccoon City

novinka  32
Martin Šmíd, 30. 8. 2021 15:22
Server IGN dnes přinesl první obrázky z připravovaného filmu Resident Evil: Welcome to Raccoon City, který má mít premiéru v kinech koncem letošního roku. O filmu se už nějakou chvíli mluví, ale zatím jsme z něj nic neviděli. Film podle dostupných informací ukazuje, jak se z Raccoon City stalo mrtvé město po vypuknutí t-viru. „Tento film nemá s předchozí sérií nic společného. Šlo o to vrátit se k hrám a vytvořit film, který by byl mnohem více hororem než jakousi akční sci-fi. Obzvlášť mě nesmírně ovlivnil remake druhé hry a opravdu jsem chtěl zachytit atmosférou, kterou měl. Bylo to tak filmové. Předchozí filmy byly velmi světlé a zářivé, zatímco tento film bude temný a ponurý, celý natočený v noci. Neustále prší a město je zahaleno v mlze,“ říká v rozhovoru pro IGN režisér Johannes Roberts - https://www.ign.com/articles/resident-evil-welcome-to-raccoon-city-characters-cast-photos?utm_source=twitter .

Avan Jogia jakoLeon S. Kennedy a Kaya Scodelario jako Claire Redfield

Albert Wesker (Tom Hopper), Brad Vickers (Nathan Dales), Jill Valentine (Hannah John-Kamen), a Chris Redfield (Robbie Amell)

Lisa Trevor (Marina Mazepa)

 „Lisa Trevorová má ve filmu vlastně docela zásadní roli. Vždycky mě fascinovala, když jsem hrál remake první hry. Její postava mi připadala znepokojivá a zároveň podivně strašidelná,“  říká s tím, že vždy chtěl tuto postavu do filmu dostat. „Obsadili jsme Marinu Mazepovou, která opravdu tvrdě pracovala na tom, aby tuto postavu přivedla k životu způsobem, který se podle mě bude fanouškům moc líbit. Je děsivá, ale zároveň tragická. Ve filmu ji propojujeme s příběhem Claire Redfieldové, vlastně se sirotčincem, kde Claire vyrůstala.“

Zdroj: IGN

Komentáře