Prince of Persia: The Forgotten Sands informace

novinka  4
Petr Strecker, 14. 12. 2009 21:06
Společnost UbiSoft právě vydala oficiální tiskovou zprávu k nadcházející hře Prince of Persia: The Forgotten Sands, která vyjde příští rok v květnu pro Playstation 3, Xbox 360, PSP, DS a Nintendo Wii. V ní jsme se vůbec poprvé dozvěděli, o čem vlastně nový princ bude. Pojďme se podívat na body, které tiskovou zprávu doprovázejí.

• Upravení klasické hratelnosti – Od rozsáhlých bitev s mnoha monstry k závratným akrobatickým scénám v giganticky inovovaných prostředích vylepšených Princovo schopností ovládat přírodu a čas. Prince of Persia: The Forgotten Sands dotáhne Princovo schopnosti do nevídaných výšek.

• Senzační zážitek - Prince of Persia: The Forgotten Sands přinese hráči nezapomenutelný zážitek, jež bylo možné realizovat jen díky těm nejpokročilejším technologiím, jako je použitý Anvil engine. Princovo schopnosti budou otestovány díky tomu, že má válku téměř před vchodem. Očekávejte mnoho senzačních a epických momentů, při kterých budete tajit dech.

• Ovládněte přírodu – Třímajíc síly přírody a času, zažijete nevídané možnosti při ohýbaní času a prostředí, zejména ve spojení s likvidací nepřátel. Princ objeví, jak zničující a skvělý společník může příroda a čas být.

• Návrat k sérii opředené fanoušky – Příběh vložený mezi Prince of Persia The Sands of Time a Prince of Persia: Warrior Within, ještě více prohloubí chápání událostí dvou her a rozšíří již tak vynikající příběh celé série.
Zdroj: TZ

Prince of Persia: The Forgotten Sands

ps3x360wiipspds
Ubisoft, Ubisoft Montreal / Ubisoft Casablanca / Ubisoft Quebec
Datum vydání hry:
18. 5. 2010
KARTA HRY
6/10

Komentáře