Představeny nové headsety SteelSeries Arctis 7 pro konzole nové generace

novinka  35
Martin Šmíd, 6. 10. 2020 16:44
Společnost SteelSeries dnes oznámila, že uvádí na trh dva nové headsety, které jsou plně připraveny na příchod konzolí nové generace PlayStation 5 a Xbox Series X/S. „Uvedení nových konzolí je jedna z nejočekávanějších událostí pro hráče na celém světě,“ říká Ehtisham Rabbani, SteelSeries CEO, a dodává: „Zatímco nová generace konzolí nadále posunuje hranice rozlišení, vizuálního zážitku a snímkové frekvence, my jsme se zavázali přinést hráčům nový zvukový zážitek hodný nové generace. Věříme, že nové modely Arctis 7X a Arctis 7P budou bezpochyby oblíbenými bezdrátovými herními headsety mezi konzolovými hráči pro tuto novou generaci konzolí.“ Více informací o obou nových headsetech naleznete níže v novince, kde přikládáme popisek z tiskové zprávy.

SteelSeries Arctis 7X – bezdrátový headset pro Xbox Series X|S

Původní model Arctis 7 získal nespočet prestižních ocenění a nyní byl přepracován speciálně pro bezdrátový zvuk konzolí Xbox Series X|S se zpětnou kompatibilitou s Xbox One.

Headset využívá inovativní bezdrátový USB-C adaptér umožňující jednoduché přepojení mezi konzolemi Xbox, PlayStation, Nintento Switch, počítači a mobilními zařízeními. Bezdrátová, bezztrátová 2,4GHz technologie poskytuje velmi nízkou odezvu a věrný zvuk bez záseků. Navazuje tak na další členy rodiny Arctis, kdy využívá stejně kvalitní zvukové měniče reprodukující široký rozsah, zdůrazňující jemné, ale také výrazné zvuky, které hráčům nabízí výhodu v jejich oblíbených hrách nové generace.

Integrovaná baterie dosahuje až 24 hodin nepřetržitého bezdrátového používání. Nechybí charakteristické rysy, jakými jsou ikonická flexibilní čelenka, komunikační aplikací Discord certifikovaný ClearCast mikrofon a rychle dostupné ovládání na náušníku včetně upravování poměru hlasitosti ChatMix.

SteelSeries Arctis 7X je celosvětově k dispozici za 179,99 euro.

SteelSeries Arctis 7P – bezdrátový headset pro PlayStation 5

Headset zrcadlí veškeré výše popsané parametry, nicméně využívá menší bezdrátový USB-C adaptér díky chybějící komptabilitě s konzolí Xbox. Model Arctis 7P je plně kompatibilní s PlayStation 5 a zpětně s PS4. Kromě toho také s Nintendo Switch, počítači a mobilními zařízeními.

Kromě úpravy poměru hlasitosti ChatMix je na náušníku dostupná také funkce úpravy odposlechu, tedy množství vlastního hlasu z mikrofonu, který je vrácen zpět do sluchátek.

SteelSeries Arctis 7P v modro-bílé kombinaci odpovídající designu konzole PlayStation 5 nebo černé variantě je celosvětově k dispozici za 179,99 euro.

Zdroj: Tisková zpráva

Komentáře