Představeno několik her z programu PlayStation China Hero Project

novinka  10
Martin Šmíd, 30. 9. 2020 14:35
Sony před několika lety spustila program PlayStation China Hero Project, který si klade za cíl pomáhat s hrami menším čínským studiím. Nejde přitom jen o podporu během vývoje, ale také o pomoc při celosvětovém vydání. Díky tomuto projektu tak může vznikat celá řada celkem zajímavých her pro PC a konzole PlayStation, přičemž dnes proběhla speciální prezentace, kde se několik takových her objevilo.

První prezentovanou hrou byla temná pohádka In Nightmare od vývojářů z Magicfish Studio, v níž hráči budou bloudit tajemným světem snů. Hra je ve vývoji pro konzoli PlayStation 4.

Dále se novým trailerem představila online střílečka Convallaria, o níž ale zatím moc informací nemáme. Ve vývoji je pro konzoli PlayStation 4.

Dále byla představena hack and stealth hra Evotinction od vývojářů ze studia Spikewave Games, která je ve vývoji pro konzoli PlayStation 4.

Ukázala se i first-person multiplayerová střílečka Boundary, o níž jsme slyšeli už v minulosti. V ní se zhostíte role těžce ozbrojeného astronauta, abyste bojovali proti ostatním hráčům v nulové gravitaci.

Dočkali jsme se i nové ukázky z metroidvania akční plošinovky F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch, která je ve vývoji pro konzoli PlayStation 4 a PC. Nový trailer ukázal druhy nepřátel, pozdější levely i bosse.

Představila se i 2D cyberpunková plošinovka ANNO: Mutationem, která vyjde v prosinci letošního roku pro konzoli PlayStation 4 a v příštím roce i pro PC. Dnešní trailer nevypadá vůbec špatně, co říkáte?

Zdroj: Gematsu

Playstation 4

ps4
SCEE, SCEE
Datum vydání hry:
13. 12. 2013
KARTA HRY

Komentáře