Představena hra NHL 19, informace a trailer

novinka  53
Martin Šmíd, 21. 6. 2018 3:13
Mnohé fanoušky ledního hokeje zklamalo, že během E3 nebylo nic ukázáno ze hry NHL 19. Vývojáři si představení nového ročníku nechali až na dnešek. Jednak jsme se dozvěděli, že se na obalu letos objeví hvězdy P.K. Subban a Wayne Gretzky, ale také první informace. Ty si můžete přečíst níže v novince.


HRÁČ Z OBALU HRY NHL 19: P.K. SUBBAN
P.K. Subbana jsme vybrali na obal letošního ročníku z toho důvodu, že ztělesňuje současnou NHL coby jeden z jejích nejnápadnějších a nejpozoruhodnějších hráčů. Existuje nekonečný počet příkladů fanoušků i profesionálních hráčů – od zamrzlých rybníků po hvězdy NHL –, které reprezentují ducha hokeje. Myslíme si, že P.K. Subban symbolizuje tuto dynamiku dokonale hned z několika důvodů.

Jedinečný - Na ledě je P.K. absolutně nepřehlédnutelnou postavou a jedním z nejlepších obránců ligy. Má zálibu ve fyzické hře, disponuje tvrdou střelou a z nadšených oslav ze vstřeleného gólu je zřejmé jeho nadšení pro hru. V roce 2013 byl Subban oceněn Norris Trophy pro nejlepšího obránce NHL, ale to nejsou jediné úspěchy tohoto 29letého zadáka. Například již dvakrát se objevil v prvním All-Star týmu NHL.

Mimo led vystavuje Subban na odiv svůj elegantní a jedinečný smysl pro módu. V NHL 19 je jednou z nejzajímavějších novinek více než 900 zcela nových možností pro úpravu vámi vytvořené postavy. Vůbec poprvé se můžete obléknout ve stylu rybníkového hokeje nebo do lifestylového oblečení včetně mikin s kapucí, bund, svetrů a dalších kousků. S tolika možnostmi, jak v NHL 19 vyjádřit svůj styl, byl P.K. Subban ideální volbou na obal hry.

Nová generace - Zatímco P.K. je ideálním zástupcem dnešní NHL, existuje řada dalších postav, které sehrály důležitou roli při vytváření NHL 19. Proto jsme se v letošním roce rozhodli pro dva hráče, kteří se objeví na různých edicích naší hry. P.K. Subbana najdete na edici Standard. NHL 19 vyjde pro hokejové fandy po celém světě 14. září 2018 na Xbox One a PlayStation 4. Předobjednávkou NHL 19 Legend Edition nebo NHL 19 Ultimate Edition si odemknete plnou hru s třídenním předstihem již 11. září 2018. Buďte mezi prvními, kteří se vydají na cestu z místního zamrzlého rybníku až mezi profesionály.

HRÁČ Z OBALU HRY NHL 19: WAYNE GRETZKY
Existuje nekonečný počet příkladů fanoušků i hráčů – od zamrzlých rybníků po hvězdy NHL –, které reprezentují ducha hokeje. Z důvodu symbolizování této dynamiky jsme se rozhodli, že jedním z hráčů na obalu letošního ročníku bude Wayne Gretzky, zastupující hokejovou éru, která zrodila první ligové superhvězdy. Podívejme se blíže na to, jak nejlepší hráč všech dob ztělesňuje ducha NHL 19.

Začalo to pod širým nebem - Jako mnoho jiných hráčů se Gretzky seznámil s hokejem v mladém věku na vlastnoručně vytvořených kluzištích. Když mu byly tři roky, Wayne poprvé vyrazil na led na kluziště, které udělal za domem jeho otec Walter, aby se naučil bruslit a mohl si zahrát se sourozenci. V NHL 19 ožívá hokej pod širým nebem zásluhou nově vytvořených prostředí obklopujících zamrzlé rybníky, na něž se podíváte v rámci tradičních režimů jako EASHL, stejně jako těch nových jako NHL ONES. Vyrazit pod širé nebe je nejlepším způsobem, jak odstartovat svou cestu v NHL 19 – a jak si také užít spoustu zábavy.

Výjimečný talent - S přibývajícím věkem, jak Gretzky vyměnil kluziště na dvorku domu za organizované týmy v místních ligách, bylo zřejmé, že jde o výjimečný talent. V šesti letech hrál s desetiletými kluky, takže oproti ostatním v jeho věku rychleji a důkladněji pochopil podstatu tohoto sportu. Tato dominance ho provázela po celou jeho kariéru, neboť vždy nad svými vrstevníky vyčníval.

Gretzkyho sbírka úspěchů je jedním slovem neuvěřitelná – namátkou nejvíce gólů a asistencí v ligové historii, čtyři Stanley Cupy nebo devět trofejí Arta Rosse pro nejužitečnějšího hráče. Abychom vzdali hold Gretzkyho výjimečnosti, umístili jsme ho na obal našich edicí Legend a Ultimate, jež zahrnují speciální bonusy, které se vám budou hodit, pakliže se budete chtít stát tím největším hokejistou všech dob.

Špičkoví hokejisté - S Waynem Gretzkym a dalšími více než 200 legendami s různých období hokejové historie můžete vyrazit na led a utvořit tým složený z těch nejlepších hráčů tohoto sportu. V NHL 19 se rovněž objeví týmy hrdinů, které kombinují špičkové hráče minulosti a současnosti. Těšit se tak můžete na parádní souboje mezi současnými superhvězdami a legendami uplynulých let. V režimech jednoho i více hráčů teď máte historii na dosah ruky.

CO JE NOVÉHO v NHL 19 - Zahrajte si v NHL 19 na venkovních kluzištích a v rámci nových i staronových režimů se vydejte na cestu z místního zamrzlého rybníku až mezi profesionály. Změřte své síly proti více než dvěma stovkám největších hokejových legend, které kdy vkročily na led, v čele s Waynem Gretzkym. Zásluhou nové špičkové herní technologie si vychutnejte výbušné bruslení s ještě větší akcelerací, rychlostí a vylepšenými reakcemi ovládání.

HOKEJ POD ŠIRÝM NEBEM VE WORLD OF CHEL - Vůbec poprvé v historii série se můžete vydat na zamrzlý rybník a utkat se s ostatními v rámci režimů EA SPORTS Hockey League, NHL THREES, Hrát teď a zcela nových módů NHL ONES a Pro-Am. V režimu NHL ONES se s dalšími dvěma hráči utkáte v souboji jeden proti jednomu proti jednomu (1v1v1). Ukažte své dovednosti a kreativitu, aniž by vás svazovaly pravidla, přerušování hry či jiná omezení.

TECHNOLOGIE RPM - Zásluhou technologie RPM máte větší kontrolu nad bruslením a zrychlováním. Zcela nové animace se pozitivně projeví ve vylepšených reakcích ovládání při zrychlení, rychlém bruslení a přesných obratech.

VYJÁDŘETE SVŮJ STYL - Vynikněte na ledě díky více než 900 různým úpravám od autentické výstroje NHL po hokejové lifestylové oblečení od některých z největších sportovních značek. Vyjádřete svůj styl jako nikdy předtím s tisícovkami kombinací svěžích vzhledů. Zůstaňte s námi v kontaktu a nikdy nezmeškejte šanci obléknout svého avatara do něčeho nového.

PŘÍCHOD LEGEND - Zahrajte si s více než 200 hokejovými legendami stoleté historie NHL a vybudujte si vysněný tým. Superhvězdy současnosti po boku postav sezón minulých je charakteristický faktor jednoho hokeje.

Zdroj: Tisková zpráva

NHL 19

ps4xone
EA Games, EA Sports
Datum vydání hry:
4. 9. 2018
Žánr:
Sport
KARTA HRY
8/10

Komentáře