Předplatitelé PlayStation Plus dostanou v listopadu hry Nioh a Outlast 2

novinka  45
Martin Šmíd, 30. 10. 2019 17:29
Sony před malou chvilkou oznámila, jaké hry budou v listopadu v rámci předplatného PlayStation Plus na konzoli PlayStation 4. První hrou je výborná akční RPG hra Nioh od studia Team Ninja, která kombinuje hardcore základy ze Souls her s řadou osvěžujících novinek. Druhou hrou je pak horor Outlast 2, který rovněž stojí za zahrání.

Nioh – naše hodnocení 9/10 - NiOh je po tolika odkladech velkým triumfem a návratem studia Team Ninja na výsluní. Před sebou tu totiž máme výbornou akční hru s dobře napsaným příběhem, čerpajícím z japonské mytologie, navíc s vytříbeným soubojovým systémem, zábavnou hratelností, výbornými souboji s bossy a spoustu epických momentů. To vše vám pak vydrží na několik desítek hodin, u kterých navíc budete obdivovat pěkné vizuální zpracování a kvalitní hudební doprovod. NiOh je hra, která by neměla chybět ve sbírce žádnému fanouškovi her Dark Souls nebo Ninja Gaiden. Bere si z nich to nejlepší a vše obohacuje o svoje vlastní zábavné mechanismy.

Outlast 2 – naše hodnocení 8/10 - Outlast 2 je povedená hororová hra se zajímavou zápletkou, povedeným designem, slušnými stealth pasážemi a děsivými momenty, z nichž dost možná následnou noc neusnete. Rozhodně jde o povinnost pro každého fanouška žánru a prvního dílu. Škoda jen skutečnosti, že na některé otázky vývojáři neodpověděli. Dalším problémem je rozporuplná umělá inteligence a několik frustrujících úseků. Nebýt těchto věci, hodnocení mohlo být ještě o stupínek vyšší.

Zdroj: Tisková zpráva

Playstation 4

ps4
SCEE, SCEE
Datum vydání hry:
13. 12. 2013
KARTA HRY

Komentáře