PlayStation 4 dnes dostal update 5.0 s podporou češtiny

novinka  137
Martin Šmíd, 3. 10. 2017 11:21
Sony Interactive Entertainment dnes oficiálně vydala pro PlayStation 4 update s označením 5.00, který byl hlavně u nás velmi očekáván. Přináší totiž podporu českého jazyka do menu konzole. Update pochopitelně nabízí i další změny a novinky, na ty nejzajímavější se můžete podívat níže v novince.


Rodina na službě PlayStation Network - Systém hlavních i podúčtů bude ve firmwaru 5.00 přepracován, aby byl vhodnější pro rodiny, přičemž usnadní nastavení účtů pro děti i rodičovské kontroly pro každého uživatele. Bude tak možné snadněji omezit přístup k internetu či nějakému obsahu, přičemž rodičovskou kontrolu bude možné nastavit individuálně na jednotlivé účty v konzoli.

Správa seznamu přátel - Další novinkou představuje možnost spravovat seznam přátel, které budete moci dávat do oblíbených, třeba podle hry, kterou hrají. Třeba tak budete moci vytvořit seznam kamarádů, kteří hrají Destiny a snadno je tak pozívat do raidů či jiných aktivit.

Twitch s podporou 1080P/60fps - Jednou z dalších novinek je podpora 1080P/60fps na službě Twitch, pokud máte konzoli PlayStation 4 Pro.

Komunikace s diváky skrze VR Headset - Další novinka potěší hráče, kteří mají VR headset PlayStation VR a rádi vysílají hry na Youtube nebo Twitch. Nově uvidí komentáře diváků na obrazovce, ať už v režimu kina nebo v plném VR. Ihned tak bude možné s diváky komunikovat.

Vypnuté notifikace během přehrávání filmů - Nově budete moci nastavit vypnutí notifikací, pokud si pouštíte film nebo jiné video.

Aktualizace rychlého menu - V rychlém menu se objeví záložka s notifikacemi, takže budete moci rychle sledovat třeba stahování updatů nebo her. Dále v rychlém menu přibude ikonka s možností opustit rychle Party

Prostorový zvuk s PlayStation VR - V režimu Cinematic bude PlayStation VR podporovat 5.1 nebo 7.1 zvuk, takže si budete moci užít Blu-ray nebo DVD filmy s prostorovým zvukem.

Vylepšen prohlížeč turnajů - Systém turnajů byl vylepšen, aby bylo jednodušší jeho prohlížení, hlavně co se vyřazovacích částí týče.

Aktualizována jazyková podpora - Přibude možnost nastavit si v konzoli češtinu, ale i dalších několik jazyků.

Zdroj: Tisková zpráva

Playstation 4

ps4
SCEE, SCEE
Datum vydání hry:
13. 12. 2013
KARTA HRY

Komentáře