Plán tiskových konferencí na E3

novinka  75
Martin Šmíd, 9. 6. 2017 14:20
Už zítra večer odstartuje E3 svoji vlastní akcí společnost EA, kterou následně doprovodí Microsoft, Bethesda Softworks, Ubisoft, Sony i Nintendo. Proto jsme si pro vás připravili tento článek, v němž se dozvíte, kdy jaká tisková konference začíná. My vám je pochopitelně nabídneme živě, přičemž následně se vždy můžete těšit na shrnující článek, případně klasické novinky, v němž vás budeme informovat, co bylo oznámeno.


Sobota
21:00 – EA
EA letos bude mít opět svoji vlastní akci před začátkem E3, na níž hodlá prezentovat své očekávané hry. Blíže by nám mělo být představeno hned osm her, mezi nimiž je Star Wars Battlefront II, FIFA 18, Madden NFL 18, NBA Live 18 a Need for Speed: Payback, přičemž nemá chybět ani letní nový obsah do akce Battlefield 1. Dále slibuje EA i nějaké to zajímavé překvapení, takže jsme celkem zvědaví, s čím se nakonec vytasí.

Neděle
23:00 – Microsoft
Tisková konference Microsoftu, která má být delší jak klasických 90 minut, se bude nést hlavně ve znamení konzole Xbox One Scorpio. Měli bychom se dozvědět cenu, datum vydání i hry, které budou využívat její sílu. Co se týče her, určitě uvidíme nové záběry z řady multiplatformních her i několika exkluzivit, mezi nimiž je třeba zombie akce State of Decay 2, případně pirátská kooperativní dobrodružná hra Sea of Thieves. Mezi další jistotu se dá považovat nová Forza Motorsport hra, která vyjde letos během podzimu.

Pondělí
6:00 - Bethesda Softworks
I letos bude mít tiskovou konferenci společnost Bethesda Softworks, která na ní bude prezentovat své připravované novinky. Těžko ale říci, co vše uvidíme. Určitě dojde třeba na port The Elder Scrolls V: Skyrim pro Switch nebo The Elder Scrolls Online: Morrowind a The Elder Scrolls Legends. Pak už můžeme jenom spekulovat. Mluví se třeba o pokračování Wolfensteina nebo hororové akce The Evil Within.

22:00 – Ubisoft
U Ubisoftu je to s hrami podstatně jednodušší. Uvidíme nový egyptský Assassin’s Creed, ale také Far Cry 5, The Crew 2, South Park: The Fractured But Whole nebo nový Just Dance. Nebyl by to ale Ubisoft, aby si neschoval pro nás i nějaké to zajímavé překvapení. Co je dále jisté, je to, že během E3 neuvidíme pokračování Beyond Good & Evil, na němž vývojáři v současnosti usilovně pracují.

Úterý
03:00 - Sony Interactive Entertainment
V minulém roce Sony ukázala během své tiskové konference řadu her a učinila velká oznámení. Letos se toho od tiskové konference tolik nečeká, i když je jasné, že bude opět naplněna zajímavými hrami. Ostatně Sony má z čeho vybírat, protože už dříve oznámila velké exkluzivity jako Death Stranding, Detroit: Become Human, Dreams, Gran Turismo Sport, Knack 2, The Last of Us Part II, MatterFall, Spider-Man, Uncharted: The Lost Legacy a WiLD. Navíc v poslední době má dohodu se třetími stranami na řadu multiplaytformových her, které dostanou bonusový obsah. Mezi nimi je třeba Call of Duty: WWII, Destiny 2, Far Cry 5, Star Wars Battlefront 2 a další.

18:00 – Nintendo
Ani letos nebude mít Nintendo klasickou tiskovou konferenci, ale zhruba 30 minut dlouhý Direct, během něhož bychom se měli dozvědět řadu zajímavých novinek pro konzole Nintendo Switch a Nintendo 3DS, přičemž nemá chybět ani první prezentace očekávané plošinovky Super Mario Odyssey.

Na každou tiskovou konferenci vám vždy 30 minut před začátkem přineseme nejkvalitnější stream. Ve 4K budete moci sledovat vše živě třeba na Youtube, kde bude mít vstupy Geoff Keighley s několika zajímavými hosty, mezi nimiž je i Hideo Kojima.


Zdroj: Konzolista.cz

Komentáře