Oznámeny dva DLC balíčky do XCOM: Enemy Unknown

novinka  0
Martin Šmíd, 24. 10. 2012 9:45
Taktická strategie XCOM: Enemy Unknown vyšla nedávno i na konzole Playstation 3 a Xbox 360. My jsme jí už v konzolové verzi obdrželi od českého distributora, takže se můžete v brzké době těšit na recenzi. Každopádně dnes herní vydavatel 2K oznámil dva dodatečné DLC balíčky, které si budete moci brzké době zakoupit. Ten první se jmenuje The Elite Soldier Pack. Možná ho poznáváte, protože byl přibalen k předobjednávkám, pokud si hru koupíte nyní, budete mít možnost si ho dokoupit za 5 euro/400 MS bodů. Balíček Elite Soldier nabízí dokonalé nástroje pro přizpůsobení vojáků v XCOM: Enemy Unknown vašim potřebám a vkusu. Přesný popis naleznete níže. Druhý DLC balíček Slingshot Content Pack přinese tři nové mise odehrávající se v Číně a novou hratelnou postavu. Více podrobností bude oznámeno v brzké době.

Elite Soldier
Balíček Elite Soldier nabízí dokonalé nástroje pro přizpůsobení vojáků v XCOM: Enemy Unknown vašim potřebám a vkusu, jako např.:
• Klasický voják X-COMu: Do svých kasáren hráči okamžitě obdrží nového rekruta, inspirovaného původní hrou X-COM: UFO Defense. Typický voják se světlými vlasy a hranatým účesem se vrátí ve zcela moderní podobě.
• Dekorační balíčky pro úpravu vojáků: Hráči si budou moci přizpůsobit své vojáky pomocí několika estetických vylepšení brnění, mezi něž se řadí také zcela nové soupravy vojenských brnění Hyperion a Reaper.
• Kompletní barevné přizpůsobení: Široká paleta barev a odstínů pro všechny soupravy brnění, které lze ve hře nalézt, nabídne hráčům kompletní kontrolu nad tím, jak bude jejich oddíl vypadat.

Zdroj: Tisková zpráva

XCOM: Enemy Unknown

ps3x360
2K Games, Firaxis Games
Datum vydání hry:
12. 10. 2012
Žánr:
RPG, Strategie, Tahová strategie (TBS), Taktická
KARTA HRY
9/10

Komentáře