Oznámeny DLC balíčky do akční hry Battlefield 3

novinka  45
Martin Šmíd, 7. 3. 2012 14:58
I když EA oznámila nový Medal of Honor, rozhodně nechce zanedbávat hru Battlefield 3, ke které nyní byly oznámeny tři nové obsahové balíčky ke stažení, které dále rozvinou herní systém série Battlefield o nové prvky, módy, prostředí a způsoby boje na virtuálním bojišti. Tyto balíčky vyjdou pod názvy Battlefield 3: Close Quarters (červen 2012), Battlefield 3: Armored Kill (podzim 2012) a Battlefield 3: End Game (zima 2012).

Battlefield 3: Close Quarters – V tomto balíčku budou hráči vrženi doprostřed zuřivé pěchotní bitvy. Prostředí ožije díky špičkovému modelu destrukce enginu Frostbite 2 a prakticky vše od nábytku až po omítku půjde rozstřílet na kusy. Hráči naplno pocítí záchvěvy explozí, kolem nich budou padat úlomky zdiva a rozbitých věcí, zatímco těsné prostory a přestřelky na vertikální úrovni poskytnou špičkový soutěžní zážitek. Samozřejmostí jsou rovněž nové zbraně, úkoly a unikátní psí známky, které bude opět možné použít i v základní hře.

Battlefield 3: Armored Kill – Tento balíček zaútočí na hráče s plným nasazením bojové techniky. Objeví se zde nové řiditelné tanky, obrněné transportéry, mobilní dělostřelectvo a další technika. Battlefield 3: Armored Kill bude rovněž obsahovat největší mapu v historii série Battlefield a další obrovská bojiště pro totální využití všeho, co má kola, pásy, motory či vrtule.

Battlefield 3: End Game – Čtvrtý obsahový balíček vyjde letos v zimě, ale detaily nejsou zatím veřejné.
Zdroj: Tisková zpráva, EA

Battlefield 3: Close Quarters

ps3x360
Electronic Arts, EA DICE
Datum vydání hry:
4. 6. 2012
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY

Komentáře