Oznámena závodní hra Grid UPDATE: Informace

novinka  20
Martin Šmíd, 21. 5. 2019 15:15
Herní vydavatel Codemasters před malou chvilkou oznámil závodní hru Grid. Bohužel bez jakýchkoliv podrobností, oznámení doprovodil jen krátký trailer, který si můžete pustit níže v novince. Jakmile se dozvíme první podrobnosti, dáme vám vědět. Hra Grid vyjde v polovině září pro PlayStation 4, Xbox One a PC.

UPDATE: 

Hra Grid představuje prakticky restart pro celou značku, přičemž si v ní budete moci vybrat svoji vlastní cestu a definovat svůj odkaz v motoristickém světě. Vývojáři slibují propracovaný jízdní model s prvky realismu, ale na své si přijdou při adrenalinovém závodění i fanoušci arkád. Dle vývojářů díky vylepšené umělé inteligenci, která počítá i s oplácením, pokud do ní budete bourat, i propracovanému systému poškození. Ten má mít vliv nejen vizuální, ale rovněž na výkon samotného vozu. 

Přes 70 vozidel z nejrůznějších tříd

  • Touring Cars (TC-1, Super Tourers, TC-2, Classic Touring)
  • Stock Cars (Muscle, Pro Trucks, Oval Stocks)
  • Tuner Cars (Modified, Super Modified, World Time Attack)
  • GT Cars (Classic GT, GT Group 1, GT Group 2, Historic)
  • Formula J o prototypy
  • Group 7 speciály

12 rozmanitých lokací jako je Čína, Malajsie, Japonsko, Velký Británie, Španělsko, USA, Kuba nebo Austrálie, kde bude možné jezdit nejen na závodních kruzích, ale tako po pouličních tratích. V každé lokaci nebude chybět změna denní doby i povětrnostní vlivy na jízdu.

Fernando Alonso Challenge - Jeden z nejznámějších jezdců F1, Fernando Alonso, byl jedním z konzultantů během vývoje, přičemž jeho vůz Renault R26 se objeví ve hře. Když navíc splníte všechny výzvy, budete moci jezdit jako

Hra nabídne šest typů závodů - Racing, Oval Racing, Time Trial, Time Attack, Skirmish a Hot Lap. Kromě singleplayerové kampaně nebude chybět ani online multiplayer. 

Zdroj: IGN

Komentáře