Oznámena hra Jurassic World Evolution 2

novinka  5
Martin Šmíd, 10. 6. 2021 20:23
Jurassic World Evolution byla příjemná budovatelská strategie, v níž šlo postavit vlastní park s nejrůznějšími dinosaury. Vývojáři se následně o hru vzorně starali a připravili nejen updaty, ale také dodatečný obsah. Dnes během prezentace Summer Game Fest 2021 se objevil Jeff Goldblum, který oznámil přípravu druhého dílu. Dočkali jsme se pěkného traileru, ale v současnosti neznáme moc dalších podrobností. Hra každopádně vyjde v letošním roce. Brzy bychom se tak měli dočkat více informací. Hra Jurassic World Evolution 2 je ve vývoji pro PC a konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One a Xbox Series X/S.

UPDATE: První informace z tiskové zprávy 

Díky zbrusu nové, strhující příběhové kampani namluvené herci z celé filmové série Jurský svět, vzrušujícím novým funkcím, čtyřem poutavým herním režimům a vylepšenému a rozšířenému seznamu dinosaurů nabízí Jurassic World Evolution 2 fanouškům vše, co potřebují k vytvoření autentických a působivých zážitků z Jurského světa.

Hráči poprvé opustí souostroví Muertes a vybudují si vlastní autentické jurské světy v různých nových prostředích, od hustých lesů po spálené pouště, ve snaze zachovat a udržet více než 75 prehistorických druhů. Patří mezi ně zcela noví létající a mořští plazi, kteří ožívají s neuvěřitelným realismem. Budou vykazovat zcela nové způsoby chování při vzájemné interakci, boji o nadvládu a inteligentních reakcích na okolní svět.

Trailer

Zdroj: Tisková zpráva

Jurassic World Evolution 2

ps4ps5xsxxox
Frontier Developments, Frontier Developments
Datum vydání hry:
9. 11. 2021
Žánr:
Simulátor, Strategie
KARTA HRY
8/10

Komentáře