Oznámen Vader Immortal: A Star Wars VR Series pro PlayStation VR

novinka  3
Martin Šmíd, 4. 5. 2020 16:24
V minulém roce vyšly pro PC VR headsety tři epizody hry Vader Immortal: A Star Wars VR Series. Dnes vývojáři ze studia ILMxLAB oznámili, že během léta je vydají současně i pro PlayStation 4 a jeho headset PlayStation VR. „Tato třídílná série je spojením příběhu ve filmovém pojetí a dramatického herního prostředí s interaktivními prvky,“ stojí v popisku. Níže v novince se můžete podívat na trailery k jednotlivým epizodám i jejich popisek od vývojářů.

Oficiální popisky a trailery k jednotlivým epizodám

EPISODE I

Abyste zvládli cestu, která je vám předurčena, potřebujete Sílu.

Navštivte vzdálenou galaxii a zakuste vůbec první příběh Star Wars vytvořený speciálně pro virtuální realitu. Sestupte s novými přáteli do útrob tajemné Darth Vaderovy pevnosti. Společnými silami se utkejte s hrůzostrašnými nepřáteli. Budete čelit i samotnému sithskému lordovi. Dostaňte se do samého srdce příběhu. Jste to vy, kdo galaxii může dovést ke spáse… nebo zkáze.

EPISODE II

Nikdo ho neumí zastavit.

Láká vás výprava do samého nitra Darth Vaderovy pevnosti? Přesně to na vás čeká v titulu Vader Immortal: A Star Wars VR Series – Episode II. Na výpravě vás bude doprovázet děs budící sithský lord. Při bojích s novými hrůzostrašnými nepřáteli se zdokonalíte v ovládání světelného meče. A čeká vás jasný úkol: odhalit pravdu o pradávném tajemství, které se ukrývá pod rozžhaveným povrchem planety Mustafar, a využít přitom Sílu, jak nejlépe dokážete.

EPISODE III

Vezměte osud do vlastních rukou.

Vader Immortal: A Star Wars VR Series – Episode III vás dovede až k cíli vaší cesty. Získáte armádu a společně jako jeden odhodlaný muž zaútočíte na Darth Vaderovu pevnost. Budete se přitom moct spolehnout na prastarý světelný meč a spojence v podobě Síly. Postavte se hordám vojáků Impéria v čele s imperiálním důstojníkem, kterému se v očích zračí touha po mstě. Když je zdoláte, čeká na vás bitva světelných mečů se samotným temným pánem, která vám vyrazí dech a rozhodne o osudu Mustafaru.

Zdroj: Tisková zpráva

Vader Immortal: A Star Wars VR

ps4psvr
ILMxLAB, ILMxLAB
Datum vydání hry:
25. 8. 2020
KARTA HRY
7/10

Komentáře