Představen update 1.5 pro Cyberpunk 2077, dnes bude dostupná i slíbená next-gen verze

novinka  123
Martin Šmíd, 15. 2. 2022 16:19
Studio CD Projekt RED dnes během svého speciálního streamu oznámilo důležitý update 1.5 pro svoji akční RPG hru Cyberpunk 2077, který opravuje řadu chyb a zároveň i zlepšuje jízdu v autě a přidává řadu dalších zajímavých novinek a změn do samotné hratelnosti. Update bude dostupný na všech platformách, na kterých hra vyšla.

Vývojáři oznámili i dříve slíbený next-gen update, který bude dostupný pro všechny hráče na konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S dostupný zdarma. Pokud samozřejmě mají dříve vydanou verzi pro staré konzole. „Díky této aktualizaci Cyberpunk2077 využívá potenciál konzolí nové generace, takže může běžet v dynamickém 4K rozlišení s využitím ray-tracingu, ale rovněž může mít rychlé načítací časy a řadu dalších vizuálních a technických vylepšení," stojí v oznámení. Důležitou informací je, že update bude dostupný už dnes.

Hra bude mít na konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X dva režimy zobrazení. Performance režim nabídne dynamické 4K rozlišení a 60fps s nižšími detaily. Ray-tracing režim cílí na 4K, vysoké detaily a 30fps s podporou stínů skrze ray-tracing. Konzole Xbox Series S nabídne jen jeden režim zobrazení s rozlišením 1440p a 30fps. 

Hráči na konzoli PlayStation 5 se mohou těšit na podporu gamepadu DualSense. Vývojáři slibují využití haptické zpětné vazby i adaptivních spouští.  

Gameplay video z PlayStation 5 verze

Gameplay video z Xbox Series X verze

Pokud hru ještě nemáte, můžete si stáhnout bezplatnou TRIAL verzi na konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Pokud se vám bude hra líbit, budete si ji moci následně koupit a pokračovat tam, kde jste skončili. 

Pokud se chcete podívat, co vše nabídne Patch 1.5, můžete na oficiální stránce hry - ODKAZ . 

Launch trailer na next-gen verzi hry 

Zdroj: Tisková zpráva

Cyberpunk 2077

ps4xoneps5xsx
Comgad, CD Projekt Red
Datum vydání hry:
19. 11. 2020
Žánr:
RPG
KARTA HRY
7/10

Komentáře