Oznámen nový bezdrátový headset pro konzole Xbox

novinka  36
Martin Šmíd, 16. 2. 2021 16:17
Microsoft před malou chvilkou oznámil zcela nový bezdrátový headset pro svoje konzole Xbox, který bude v prodeji od poloviny března letošního roku za cenu 2599 Kč. Ten se bude pyšnit podle Microsoftu nejlepším zvukem ve své třídě, ale také citlivým mikrofonem s funkcí automatického ztišení, když zrovna nebudete mluvit. Více informací o headsetu se dozvíte níže v novince.

Oficiální informace o headsetu

Nejlepší zvukový výkon v dané třídě

Vyzkoušejte si špičkový zvuk s nízkou prodlevou, 100% bezdrátové připojení ke konzoli Xbox bez potřeby adaptéru nebo základní stanice. Podporuje technologie prostorového zvuku, včetně Windows Sonic, Dolby Atmos a DTS Headphone:X pro dosažení realismu a přesnosti zvuku, který vás plně obklopí.

Pohodlný a intuitivní design

Hrajte hodiny v pohodlí s velmi jemnými náušníky, odlehčenou konstrukcí a na míru přizpůsobitelným nastavením. Otočné číselníky na náušnících nových bezdrátových sluchátek s mikrofonem pro Xbox zajišťují intuitivní způsob, jak měnit hlasitost a rovnováhu hraní/chatu. Proveďte změnu nastavení a rychle se vraťte zpět do hry. Plně nastavitelný mikrofon se v případě nepoužívání odklopí pryč.

Křišťálově čistý chat

Izolace hlasu zaměří mikrofon na váš hlas ke snížení šumu na pozadí. A když nehovoříte, funkce automatického ztišení automaticky ztiší váš mikrofon, aby zachovala komunikační kanály čisté, přičemž tlačítko ručního ztišení vám poskytuje možnost ochrany soukromí, když ho potřebujete.

Přizpůsobeno pro vás

Aplikaci Xbox Accessories používejte k jemnému doladění ovládání zvuku, včetně nastavení ekvalizéru, zesílení basů, citlivosti automatického ztišení a úrovní sledování mikrofonu. Párujte přímo do vaší konzole pomocí bezdrátové komunikace Xbox bez potřeby adaptéru, kabelu nebo základní stanice a připojte své mobilní zařízení s Bluetooth® k poslechu hudby nebo chatu na cestách

Zajistěte si neustálou komunikaci

Ať už koordinujete dosažení cíle u kooperativních soutěží nebo vyrážíte do online soutěží, potřebujete sluchátka s mikrofonem, která vydrží i ty nejnáročnější herní akce. Užijte si výdrž baterie až 15 hodin s vestavěnou, dobíjecí baterií.

Zdroj: Tisková zpráva

Xbox Series X

xsx
Microsoft, Microsoft
KARTA HRY

Komentáře