OnlineArena.cz – pozvánka na připravované turnaje o reálné trofeje v DiRT Rally nebo NHL

novinka  4
Martin Šmíd, 7. 5. 2016 14:30
Turnaje na OnlineArena.cz běží již čtvrtým rokem. Za tu dobu jsme zažili spoustu krásných soubojů v mnoha hrách na posledních dvou generacích PlayStation a ušli jsme dlouhou cestu, na které se snažíme i nadále přinášet napínavé turnaje hráčům, jenž si chtějí zabojovat s ostatními ve své oblíbené hře. Aktuálně běží turnaje ve hrách DriveClub, Rainbow Six, Call of Duty: Black Ops 3, Grand Theft Auto V, PES 2016, Project CARS nebo The Last of US.

Současně s nimi v následujících dnech odstartuje ve hře NHL 16 turnaj World Championship, který poběží souběžně s reálným mistrovstvím světa v ledním hokeji, které již odstartovalo prvními zápasy. Máte tedy poslední šanci se ještě zúčastnit. Pro nejlepší 3 hráče turnaj máme připraveny hodnotné ceny v podobě reálných medailí od partnera webu TROPO.

Prakticky od počátků OnlineAreny jsou s webem spojeny turnaje ve hrách F1 od Codemasters. S aktuálním dílem F1 2015 jsme opět nastartovali motory na konci března k příležitosti startu nové sezony F1. Za volanty usedáme každou neděli po reálných závodech královny motorsportu. Tento šampionát potrvá až do listopadu, kde jej zakončíme posledním závodem v Abu Dhabi na okruhu Yas Marina.

Závodní tituly od Codemasters doplnila v dubnu Rally pecka s názvem DiRT Rally, která po mnoha letech přinesla tolik žádaný kvalitní simulátor rally. Na OnlineArena.cz si můžete svůj závodní um vyzkoušet v turnajích Weekly Event nebo v připravovaném zanedlouho startujícím dvouměsíčním šampionátu s názvem CZ SK Rally Championship, kde na vítěze čeká odměna v podobě reálné trofeje.

Zároveň nás v následujícím měsíci čeká spousta doufejme kvalitních titulů, které by mohly přinést další zajímavé turnaje. Ať už jde o střílečku Overwatch, akci Uncharted 4 nebo závodní simulátor Assetto Corsa. Turnaje je ovšem možno vytvořit v jakékoliv hře, o kterou budete mít zájem a která umožňuje zakládání privátních lobby. Záleží jen na Vás, v jaké hře budete chtít soupeřit, stačí se ozvat ;-)

Rádi Vás na OnlineArena.cz přivítáme a doufáme, že se společně sejdeme a je jedno, jestli to bude na dvou či čtyřech kolech, s hokejkou nebo s kvérem v ruce ;-)

Project CARS: Endurance Championship - Round 4... link
NHL 16 – WORLD CHAMPIONSHIP 2016... link
Dirt Rally - CZSK Rally Championship... link
PES 2016 - Champions League 5/2016... link
F1 Championship 2016 - Round 5... link
DRIVECLUB™ - Best Lap: Scotland - Old Town 03... link

Zdroj: null

DiRT Rally

ps4xone
Codemasters, Codemasters
Datum vydání hry:
5. 4. 2016
Žánr:
Závodní, Simulátor, Sport
KARTA HRY
9/10

Komentáře