Od dnešního dne je v prodeji závodní hra Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R

novinka  21
Martin Šmíd, 5. 11. 2021 20:00
Pokud patříte mezi fanoušky filmové série Rychle a zběsile, mohla by vás zaujmout dnes vydaná hra Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R od studia 3D Clouds, která je dostupná pro PC a konzole PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Verze pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S budou dostupné později. Níže v novince naleznete informace z tiskové zprávy, ale také launch trailer s gameplay záběry.

SH1FT3R JSOU ZPĚT - závoďte jako oblíbené postavy Tony Toretto, Echo, Cisco, Layla Gray. Použijte inovativní gadgety, abyste získali převahu a rozervali tratě na turnaji v příběhovém režimu, kooperativní akci nebo online multiplayeru.

KOOPERATIVNÍ MÓD A MULTIPLAYER - Spy Racers musí ukázat celému světu, že jsou nejrychlejší, nejúžasnější a nejtalentovanější závodníci! Přizpůsobte si vzhled vozidla a závoďte proti online protivníkům, řidičům s umělou inteligencí, přáteli v kooperaci doma na gauči nebo v online multiplayeru.

BOJ DO CÍLOVÉ ROVINKY - vyhrát závod vyžaduje víc než rychlost. Vyzbrojeni 15 špionážními zbraněmi inspirovanými originální sérií Netflix, musí Spy Racers vyřadit soupeře a získat vítězství.

Fast & Furious: Spy Racers se začaly vysílat v roce 2019 a výkonnými producenty jsou Vin Diesel, Chris Morgan, Neal H. Moritz, Tim Hedrick a Bret Haaland. Série sleduje dospívajícího Tonyho Toretta a tým pouličních závodníků, kteří jsou najati, aby pronikli do elitní závodní ligy, která ale slouží jako zástěrka zločinecké organizace. Čtvrtá série je nyní vysílána na Netflixu.

Zdroj: Tisková zpráva

Komentáře