Nový update pro The Last of Us Part II přinese Zničující obtížnost - UPDATE: Oficiální oznámení + trailer

novinka  54
Martin Šmíd, 11. 8. 2020 17:00
Pokud už jste ve výborné akční hře The Last of Us Part II splnili vše, co se dalo, brzy dostanete další důvod se do ní vrátit. Vyjde totiž očekávaný update 1.05, který přidá tolik hráči chtěnou obtížnost Grounded (Zničující), která si získala velkou oblibu už u prvního dílu. Zároveň bude součástí i režim s permanentní smrtí. Jen tedy nevíme, jestli bude možné tento mód zapnout na jakoukoliv obtížnost nebo bude pro něj nějaká určená. Na to si musíme počkat. Spíše bychom si ale tipli, že první možnost bude ta správná, a to i vzhledem k tomu, že za zdolání je pouze bronzová trofej. Datum vydání updatu bude teprve oznámeno.

UPDATE: Vývojáři ze studia Naughty Dog update oficiálně představili. Kromě výše zmíněných novinek nabídne ještě novinky, které ukazuje trailer níže v novince. Update 1.05 bude dostupný od 13. srpna letošního roku.

Grounded (Zničující) obtížnost představuje dle vývojářů ultimátní zkoušku,, protože nepřátelé jsou daleko agresivnější a smrtelnější, navíc materiálu je hodně málo a byly odstraněny i některé nástroje pro přežití jako naslouchání či HUD. Aby bylo možné obtížnost zapnout, nebude nutné mít hru dohranou. Jde o jednu ze základních obtížností.

Nově je ve hře i modifikátor Permanentní smrt. Ta má dva režimy. V prvním musíte dokončit hru jen na jeden život. V druhém si můžete zvolit záchytné body, takže smrt u nich tolik nebolí.

Update přidává i grafické modifikátory, takže budete moci ze hry udělat 8mibitovou či černobílou noirovou záležitost, nebo ji projít v cel-shaded podání. Přidáno bude s updatem téměř 30 grarfických modifikací.

Vývojáři zároveň přidávají i různé herní modifikace, které můžete znát třeba z Uncharted série. Mezi ně patří třeba zrcadlový svět, zpomalený pohyb, nekonečné množství munice, nekonečná výroba, zabíjení na jednu kulku, 8bitový zvuk, Xeno Audio nebo zvýšení režimu naslouchání. 

Update přináší i grafické modifikátory. 

Trofeje na update jsou už online

Zdroj: čtenář 5825

The Last of Us: Part II

ps4
Sony Interactive Entertainment, Naughty Dog
Datum vydání hry:
19. 6. 2020
KARTA HRY
10/10

Komentáře